Sprovedena su brojna istraživanja i ankete o fizičkom izgledu, a mnoge od njih bavile su se i fizičkim osobinama koje žene vole i žele na muškarcima. U većini tih istraživanja uvek se istaknu tri osobine koje su, sudeći prema rezultatima, među najpoželjnijim.

Dubok glas, visina i bradica – to je ono čemu žene jednostavno ne mogu da odole.

Mnoge dame složiće se da je glas nešto što se primeti na prvu, pogotovo kad je u pitanju dubok dominantan glas koji čak može u potpunosti da zaseni ostatak muškarčeve pojave ili pak potpuno promeniti fizički utisak nab

Visoke muškarce dame vole zato što se uz njih osećaju sigurnije. Ovakvo razmišljanje, tj. osećaj potiče iz davnih vremena. Istraživanje Univerziteta Juta pokazalo je da preferiranje viših muškaraca datira još iz kamenog doba jer se čak i tada smatralo da će viši muškarci lakše zaštititi druge nego oni niži.

Ako se dubok glas i visina nadopune bradicom, onda dobijamo nepobedivu kombinaciju. I dok će retko koja žena protivrečiti visini i dubokom glasu kao presudnim fizičkim kvalitetima, o bradicama će se definitivno više raspravljati.

Međutim, po većini istraživanja – preovlađuju dame koje ipak više vole bradicu od sveže obrijanog lica, piše zadovoljna.hr.

1 COMMENT

  1. ovde je promasena jedna najvaznija osobina a to je debeli novcanik
    sve drugo je sporedno i moze da se prezivi bez vilikog problema

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here