Tanjug

Novinar Miljaim Zeka izjavio je da će Kosovo, ako ne bude u koordinaciji sa međunarodnim partnerima, biti suočeno sa gubitkom 17 odsto teritorije, prenosi Reporteri.

– Aljbin Kurti ili bilo koji albanski političar u Prištini i Tirani trebalo bi da shvati da je supersila uspela da podeli Berlin na pola, glavni grad najmoćnije evropske države. Ako se ne koordiniramo sa našim međunarodnim partnerima, posebno sa Nemačkom i Sjedinjenim Američkim Državama, uveren sam i veoma zabrinut da će budućnost Kosova biti podela 17 odsto teritorije – rekao je Zeka.

Zeka je dalje rekao da bi Kosovo trebalo da se vrati Tačijevoj ideji za mir.

– Ovu ideju podržavaju mnogi ljudi OVK. Da se ​​okonča kosovsko-srpski sukob. Deca ne bi trebalo da odrastaju sa idejom sukoba. Ne zaboravimo da je tokom godina rata albanski narod samo jednom imao podršku NATO. Kosovo ne bi bilo oslobođeno od Srbije da nije bilo NATO aviona. Znamo svoju moć u odnosu na Srbiju. Znamo da bi, da nema Kfora na Kosovu i američke baze u Bondstilu, srpski vojnici za četiri sata sleteti ne samo u Prištinu, već i u Prizren i Kukeš – rekao je Zeka.

11 COMMENTS

  1. Imas pravo, i sletecemo, samo nek nam Rusi mrdnu okom i eto nas na nasoj teritoriji, dzaba vam NATO ????

      • Teška beznadežnost Kosova i Metohije. Napravi svako svoje prćije, pokupovali sve što je dobro i u Srbiji i na Kim. Narod više ne zna šta da radi. Da nije ovog nacionalizma kako bi najgori među nama vladali, ne bi bilo ovoliko krvi i znoja. Mislio sam da narod strada, ali narod bira ovakve. Žao mi nevinih…

  2. “Da nema Kfora,srpski vojnici bi za cetiri sata sleteli u Pristinu.” Da moja baba medju nogama ima onu stvar bila bi djed.

  3. Kosovo je oslobodjeno od Srbije, to je kao da je Rim oslobodjen od Italije. To je glupost, Kosovo je okupirano i tek se treba osloboditi.

  4. Teška beznadežnost Kosova i Metohije. Napravi svako svoje prćije, pokupovali sve što je dobro i u Srbiji i na Kim. Narod više ne zna šta da radi. Da nije ovog nacionalizma kako bi najgori među nama vladali, ne bi bilo ovoliko krvi i znoja. Mislio sam da narod strada, ali narod bira ovakve. Žao mi nevinih…

  5. Nesmeta njima kfor nego cekaju odovarajuci trenutak,ja da sam na siptarsko mjestu nebih se zezao mnogo

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here