EPA/Koca Sulejmanović
Ivica Dačić

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da su prioriteti Srbije u sledećoj godini Kosovo, odnosno čuvanje teritorijalnog integriteta, zatim pitanje evropskih integracija i sveukupni razvoj društva, ekonomski, socijalni i svaki drugi, prenosi Politika.

Kada je reč o rešavanju pitanja Kosova, Dačić je za Tanjug naveo detalj iz razgovora sa nemačkom ministarkom inostranih poslova Anabelom Berbok.

– Pitala me je kako smo prevarili Tačija da potpiše Briselski sporazum, jer, kako je rekla, nijedan albanski premijer neće da sprovede taj sporazum – naveo je on.

Dodao je da je za očekivati da zbog evropskih izbora u martu praktično prestane rad Evropske komisije i da će se na dijalogu Beograda sa Prištinom raditi do tada.

4 COMMENTS

  1. E da je tako mi bi pregovore nazad u UN ali naši lažu i sve su im dali zašto. Da li to neko razume?

  2. Добро
    Прекините све преговоре
    И идемо назад и УН одакле су измјештени захваљујући домаћим политичарима , послушницима .
    Р1244УН
    КиМ је Србија🇷🇸☦️🇷🇸
    🇷🇺☦️🇷🇺

  3. Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da su prioriteti Srbije u sledećoj godini Kosovo…čuvanje teritorijalnog integriteta…pitanje evropskih integracija…JOJ…

  4. ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here