Tanjug
Ivica Dačić

Ministar spoljnih poslova i prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić rekao je danas nakon vanredne sednice Saveta za nacionalnu bezbednost da nema neposrednih saznanja da Srbiji preti teroristički napad i da je situacija po pitanju bezbednosti stabilna.

– Bez obzira na sve izazove sa kojima smo se suočili, imajući u vidu i situaciju u regionu, na Kosovu i Metohiji, i teroristički akt u Moskvi i razne sukobe koje postoje širom sveta, bezbednosna situacija u Srbiji je stabilna – rekao je Dačić na konferenciji za medije.

On je dodao da MUP, Vojska Srbije i sve druge bezbednosne službe preduzimaju sve mere opreza i preventivne radnje kako bismo sprečili svaku mogućnost terorističkog akta ili uznemiravanje javnog reda i mira uz opasnost za živote ljudi.

– To je u najkraćem bila tema današnje sednice Saveta za nacionalnu bezbednost. Prema informacijama sa kojima raspolažemo – rekao je Dačić.

Dačić je dodao i da kada je u pitanju teroristički napad u Moskvi trenutno nema podataka da je neki državljanin Srbije nastradao.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here