Vesti
Milan Santrač (beli dres) postigao je drugi gol

Beli orlovi iz Kanbere zabeležili su prvu pobedu u ovogodišnjem takmičenju Druge Premijer lige ACT. Srpski klub je kao gost bio nemilosrdan prema ekipi Brindabela Bluza i zabeležio ubedljivih 5:2 (2:1).

Seriju golova otorio je Edvard Mekarti u 6. minutu, a Milan Santrač je u 20. udvostručio prednost. Domaći su do odlaska na odmor uspeli da smanje, ali to kao da je još više podstaklo Orlove da se raspucaju u nastavku.

Pravom dalekometnom paljbom momci u crvenim dresovima su napunili mrežu Brindabele, a u strelce su se upisali Maksvel u 60. i Ris u 75. i 90 .minutu. Većina pogodaka srpskog tima bila je za TV špice, sve neodbranjivi šutevi sa ivice kaznenog prostora ili izvan 16 metara.

Orlovi su igrali u sastavu: Kolins, Ris, Mekarti, Man (od 45. Alnuvajsir), Darami, Nuvin (od 65. Bonet), M. Santrač, D. Santrač, Kalen-Rua, Ajuel.

I tim Belih orlova do 23 godine zabeležio je pobedu protiv Brindabele – 3:0. Golove su postigli Rodrigez, Beljanski i Šnajder.

U narednom kolu Beli orlovi igraju veliki derbi protiv hrvatske ekipe O’Konor Najts. Meč je na programu u subotu 24. aprila od 15.00 časova u naelju Kejlin.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here