Instagram
Dalila i Dejan Dragojević

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” u beloj kući na imanju u Šimanovcima Dalila Dragojević i Filip Car sreli su se u pušionici i prebacivali jedno drugom sve što im smeta.

– Znaš ti šta sam ja za vas sve? Ja sebe da ponižavam zbog vas, ja po*nićarka, po*nićarke su sve one sa kojima si bio! Ponižavate me, obojica me volite, kako ne! – besno je govorila Dalila.

– Priča je bila da je on pričao o sek*su, ja sam se nadovezala, fuj, neću ja sebi ovo više dozvoljavati. Ti si me dovoljno ponizio, ovo ti je večeras bila prekretnica, neću više da komuniciram ni sa tobom ni sa njim, a ti samo dočekuj i ispraćaj – nastavila je.

– Nema problema to je tvoja odluka. Ja sam u odgovoru uvek koncizan i precizan, i za Maju sam rekao precizno! Jako si sebična osoba – rekao je Filip.

– U tebi je problem što ti sve moraš da pričaš, mene napadaju ovde, mršte mi se ovde, unose mi se u lice – dodala je Dalila.

– Pričala si o sek*u, kako si mu ispunjavala sve fantazije, kakva si u krevetu, šta misliš kako mi je to da slušam – nastavio je Filip.

Nakon rasprave sa Filipom u pušionici, Dalila se vratila u dnevnu sobu, pobesnela i skinula burmu jer ju je i Dejan Dragojević osudio zbog priče o umeću u krevetu.

– Ništa me ne interesuje. Ono što je Car rekao i ovaj aplauz i osmeh. Ne trebate mi, da vas ne vidim svojim očima. Burma je skinuta. Aplaudirajte jedni drugima. Ja ovakva žena, da me neko ponižava… Ma terajte se dođavola – rekla je Dalila i skinula burmu.

– Znate šta je meni smešno. Ja sam samo rekao da podržavam to što je Car rekao za izlaganje. Mene ne interesuje što je skinula burmu, jer neće sa mnom pričati o tome, nego u izolaciji. Da uradi bilo šta, ne interesuje me. Ja sam ovde prokomentarisao: “Šta ti znači izlaganje?”. Ja sam je gledao jednim očima, da joj obraz bude čist kao sunce. Ne interesuje me, tačka i kraj… – poručio je Dejan.

– Pozdrav, kolega – odbrusila je Dalila.

– Pozdrav, koleginice. Divan život imaš – nastavio je Dragojević.

– Savršeno, imam Matoru – rekla je Dalila.

– Super imate život. Ja sam onaj koji te najviše ceni, a ti p*šaš po meni. Šta očekuješ od mene? Ko sam ja u tvom životu, ništa ne valja… – poručio je Dejan.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here