Dan zaljubljenih – astrološki vodič za poklone

0

Ovan – sportski duh na krilima energije

Poklonite mu aktivni vikend u bilo kom obliku. Ukoliko niste u mogućnosti da mu priuštite neki vid rekreacije, poklonite mu deo sportske odeće ili parfem.

Bik – hedonista ušuškan u materijalnu sigurnost

Čarobne reči za ovaj znak su muzika, cveće i gurmanska hrana. Bilo šta da odaberete od svega ovoga, vodite računa, vaša će voljena osoba krišom proceniti koliko ste novca za to izdvojili.

Blizanci – lepa reč gvozdena vrata otvara
Najzahvalniji znak za poklone. Ne postoji materijalno dobro koje će ga toliko oboriti s nogu kao što to može pisana izjava ljubavi ili simpatična SMS poruka, a vrhunac bi bila ljubavna pesma napisana njemu u čast.

Rak – mamina maza
Nije važno koliko ćete novca potrošiti. Možete se simbolično provući ukoliko uspete da izaberete sitnicu koja će vašeg osetljivog Račića simbolično vratiti u detinjstvo i toplinu doma kome stremi.

Lav – ili sve ili ništa
Ukoliko ste takve sreće da je vaša voljena osoba rođena u ovom znaku, verovatno ste dosad shvatili da se nećete provući jeftino. Šta god da odaberete mora biti luksuzno, a ukoliko se opredelite za nakit, bez zlata mu se ne pojavljujte na oči.

Devica – čemu romantika ako nije praktična
Šta god da poklonite, nećete pogrešiti ukoliko poklon ima upotrebnu vrednost. Povedite računa čime se vaša draga osoba profesionalno bavi pa u okviru toga odaberite joj "alat" koji će već koliko sutradan upotrebiti na poslu.

Vaga – samo da je u šarenom papiriću
Ovoj osobi možete pokloniti bilo šta ako je ukusno upakovano u luksuznom papiru. Od slatkiša, cveća pa do nakita ili parfema, izbor je veliki. A ako baš želite da je oborite s nogu pun pogodak može biti skupoceni modni detalj.

Škorpija – provokativno, ali s merom
Možete pokloniti bilo šta što simbolično forsira seksualnu energiju. Ipak, pripazite. Ovo su osobe specifičnih manira i velikih zahteva. Njima je teško pogoditi tanku liniju koja razdvaja dobar ukus od vulgarnosti.

Strelac – detinjasto i veselo
Potrudite se da pronađete igračku za odrasle ili neke šaljive sitnice kojima ćete razdragati voljenu osobu. Ukoliko ste raspoloženi za nešto skupocenije, pravi izbor su avionske karte za neku daleku turističku destinaciju.

Jarac – staromodno, bez razmetanja
Iako ste raspoloženi da novac koji ste vi zaradili potrošite na partnera, povedite računa da ne preterate u tome jer će vas vaš Jarac kritikovati. Odaberite skroman i praktičan poklončić koji ne odiše suvišnim luksuzom.

Ribe – romantično do suza
Šta god da odaberete važan je način na koji ćete to uručiti. Ambijentalna muzika, ljubavni stihovi, prigušeno svetlo i poklon na iznenađujućem i skrivenom mestu biće dovoljan da se vaša Ribica razneži do suza.

 

Vodolija, samo da je društveno
Ulepšaćete joj dan ako je iznenadite kartama za izložbu, pozorište, bioskop ili neko drugo društveno dešavanje tokom koga će ona veselo čavrljati u krugu svojih bliskih prijatelja.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here