Pixabay.com
Foto: Ilustracija

Na severozapadu Srbije danas se očekuje suvo vreme, u ostalim krajevima kiša, na jugu i istoku sa lokalnim pljuskovima, grmljavinom i mestimično obilnijim padavinama, naročito u prvom delu dana.

Najniža temperatura od 13 do 18 stepeni, najviša od 17 do 23 stepena.

Meteorolozi upozoravaju da bi u centralnim, istočnim i južnim delovima Srbije količina kiše lokalno mogla biti i do 40 mm. Posle podne i uveče slabljenje i postepen prestanak padavina, a sa severozapada i delimično razvedravanje. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni.

U Beogradu danas oblačno i hladnije.

Ujutro i pre podne kiša, posle podne prestanak padavina, a krajem dana delimično razvedravanje.

Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni.

Najniža temperatura 15, najviša oko 18 stepeni. Sutra promenljivo oblačno i toplije, na severu i zapadu Srbije sa dužim sunčanim intervalima, naročito pre podne, a kratkotrajna kiša se očekuje tek ponegde na istoku i u planinskim predelima.

Promenljivo vreme će se zadržati i u nedelju i ponedeljak, ali će nedelja biti nestabilnija sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, dok se u ponedeljak tek ponegde očekuje kratkotrajna kiša.

Od utorka do kraja perioda suvo i stabilnije uz dalji porast temperatura, koje će sredinom naredne sedmice ponovo dostići vrednosti oko 30 stepeni.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here