EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
Danijel Krejg

Danijel Krejg, zvezda filmova o tajnom agentu 007, priznaje da rado posećuje gej barove jer mu se ne dopada agresivna atmosfera hetero prostora, kao i da su to odlična mesta za upoznavanje žena.

Danijel Krejg se prilično potrudio da prkosi tradicionalnim merilima muškosti, počev od predstavljanja neuništivog Džejmsa Bonda kao ranjivog muškarca, do sakoa u boji višnje u kome se pojavio na crvenom tepihu na premijeri filma Nije vreme za umiranje.

Neuništivi agent u sakou boje višnje

Zato mnogi nisu bili iznenađeni kada je poznati glumac otkrio da voli da posećuje gej barove kako bi izbegao „agresivno“ šepurenje i atmosferu „hetero prostora“.

– Oduvek sam posećivao gej barove – otkrio je Krejg u podkastu Ručak sa Brusom.

– Jedan od razloga: zato što se mnogo ređe sukobljavam sa ljudima na tim mestima“.

Priznaje da je počeo da odlazi u gej barove još kao malad jer je želeo da izbegne da „upadne u nevolju“ tokom noćnog provoda, što mu se „prilično“ često dešavalo na otvorenim mestima.

Poznati glumac, koji je već deceniju u braku sa koleginicom Rejčel Vajs, kaže da su mu dok je bio samac gej barovi bili odlično mesto za upoznavanje žena.

– Tamo su svi bili jako opušteni, a niste morali da se izjašnjavate o svojim seksualnim sklonostima. To je bilo OK, i bilo je vrlo sigurno mesto za boravak. Tamo sam mogao da upoznam mnogo devojaka koje su tu dolazile iz istih razloga kao ja. To im je bio neki skriveni motiv – dodaje najdugovečniji Bond.

Krejg, koji je slavu stekao zajedno sa Džejsonom Ajzaksom u predstavi Anđeli u Americi, drami ovenčanoj Pulicerovom nagradom koja preispituje problem obolelih od Side i homoseksualaca u Sjedinjenim Državama osamdesetih godina, nikada nije imao problem da se poigrava sa granicama svoje seksualnosti.

LGBT zajednica je zdušno pozdravila Krejgovo gostovanje u podkastu, mada su mu pojedini zamerili što je tu dolazio da bi upoznao žene. Međutim, na društvenim mrežama se razbuktala debata o tome da li bi gej barovi trebalo da budu rezervisani samo za pripadnike LGTB zajednice.

Ujedno, Krejg se u razgovoru sa voditeljem podkasta, Brusom Bozijem, inače starim prijateljem, takođe prisetio i kako su njih dvojica 2010. godine snimljeni ispred jednog gej bara u Kaliforniji, što je u to vreme izazvalo spekulacije u tabloidima o Krejgovoj seksualnosti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here