Youtube/Venčanje od A do DA
Danijela Dimitrovska

Manekenka i bivša supruga Ognjena Amidžića, Danijela Dimitrovska uskoro postaje TV lice, saznaje 24sedam. 

Naime, prema saznanjima ovog portala, Danijela je dobila ponudu od Blic televizije da bude deo Jutarnjeg programa, što je vrlo rado prihvatila, te potpisala ugovor sa ovom medijskom kućom. Dimitrovsku ćemo kroz nekoliko dana gledati na malim ekranima dok izveštava o svakodnevnim aktivnostima iz zemlje i sveta.

Već dugi niz godina je u svetu medija, a sada će baš kao i njen bivši da se bavi televizijom. Kako smo saznali, manekenka sa dugo dvoumila zbog brojnih obaveza koje ima, ali nije mogla da propusti priliku i oproba se i u ovoj sferi za koju je dogovorila pozamašnu svotu novca.

Na istoj televiziji je i pustila suzu

Upravo na ovoj televiziji, Danijela je pokazala i svoje drugo lice – svoju emociju i suze, kada je otvorila dušu i ispričala u emisiji “Na terapiji kod Slavice Đukić Dejanović” svoju životnu priču, kada se odvojila od porodice, kako bi zaradila za život.

– Moram da napomenem da smo mi jako loše kao porodica živeli u tom trenutku. Naš materijalni status nije bio dobar i moji roditelji su morali da ulože dodatan napor i da ostanu kod kuće sa jako malim budžetom kako bi meni obezbedili nekih 50 eura sa kojima me šalju na put gde sam ja na svoju inicijativu, nijednog trenutka roditelji to nisu izgovorili niti očekivali od mene, ali sam ja prosto shvatila da je odgovornost na meni, da ja želim da pomognem porodici – govorila je Danijela u emisiji.

Posle razvoda se ponovo zaljubila

Danijela je posle razvoda sa Ognjenom uplovila u ljubavnu romansu sa sedam godina mlađim fudbalerom Jevremom Kosnićem, a po svemu sudeći i na poslovnom planu joj sve ide kako treba.

Ona je ranije otkrila koliko joj je teško bilo da preboli razvod sa Amidžićem.

– Teško je to, u tom momentu shvatate da se rastajete od jednog dela svog života, svako ko vam dođe u život, je deo vas, prolaznik na ulici, u tom trenutku sam shvatila da sam se rastajala od neke sebe, koju sam prevazišla, ali kada shvatite da je to prevaziđen deo, onda se radujete onom što dolazi – rekla je Danijela o razvodu, prenosi Republika.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here