Promo

Samo nedelju dana je prošlo od kad je Danilo Denić, poznat među prijateljima kao Đani, počeo neobavezno da razgleda ponudu stanova na intrernetu, pa do trenutka kada je u rukama držao kupoprodajni ugovor za penthaus u BW Vista. Tek nešto malo više vremena je proteklo dok se nije opredelio i za stan u BW Arcadia). Ključevi stana na vrhu BW Vista već su mu u džepu, a glavna preookupacija mu je opremanje novog životnog prostora.

“Prostor je zaista vrhunski, pa sam želeo da projekat enterijera takođe radi vrhunski tim. Imam veliko poverenje u arhitektonski biro Pujo i potpuno sam im prepustio uređenje stana. Siguran sam da će na nabolji način da ga prilagode stilu života i željama moje porodice”, kaže Danilo.

Sve do 2018. godine, živeo je na relaciji Ofenbah-Zaječar. U okolini Frankfurta, u kojem je rođen, pročuo se po specijalitetima sa roštilja. Put ga nije često vodio u Beograd, pa je zato i za njegovu ženu, ali i za prijatelje, bilo iznenađenje kad je na upit koji je poslao Prodajnom timu Belgrade Waterfront-a dobio nekoliko ponuda i vrlo brzo izabrao svoj stan iz snova.

“Sredinom februara 2018. godine gledao sam malo po internetu kakva je stambena ponuda. Dva dana kasnije konsultovao sam se sa prijateljem koji se složio sa mnom da je reč o jedinstvenom projektu, na jedinstvenoj lokaciji. Metropola na dve reke, Kalemegdan, restorani, narod – sve to nećete naći nigde u Evropi. Zato već sutradan biram stan na 23. spratu u BW Vista, šaljem kaparu i krećem za Beograd. Sve se odvijalo veoma brzo, a četiri meseca kasnije, prezadovoljan, kupio sam i stan u BW Arcadia”, priča Danilo i najavljuje da je spreman da kupi i treći stan u Belgrade Waterfront-u, čim u bogatoj ponudi od više stotina stanova u četrnaest stambenih zgrada nađe onu koja će mu najviše odgovarati. Na pitanje da li je stan u BW Vista kupio za stanovanje ili kao investiciju, objašnjava da sa porodicom često dolazi u Srbiju i da želi da ovde uživa sa ženom Katarinom i petogodišnjom ćerkicom Lenom. Ipak, ukoliko dobije adekvatnu ponudu, spreman je i na prodaju, znajući da će time da napravi odličan poslovni potez.

Sa vrha Beograda, kako opisuje svoj novi životni prostor, Danilo uživa u pogledu koji puca od Ušća do Beograđanke. Upravo su fantastične vizure ono što navodi kao osnovnu prednost stana.

“Već nam je nekoliko prijatelja dolazilo u goste, a prvo što svi urade jeste da izađu na terasu i da se slikaju za društvene mreže”, priča sa osmehom. Kada se ne opušta na terasi, najčešće se spušta na Sava Promenadu.

“Uživanje na ovom šetalištu već je jedna vrsta doživljaja. Naprosto osećate taj mir koji vlada uz reku. Kada Galerija Belgrade bude završena sledeće godine, neće uopšte biti potrebe da napuštamo Belgrade Waterfront, pošto će svi da dolaze ovde”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here