Instagram
Dara Bubamara

Folk pevačica Dara Bubamara odlučila je da sebe počasti još jednim stanom u Barseloni.

Naime, Dara već ima jedan stan u pomenutom gradu, a sada je odlučila da pazari još jedan, jer je u nekretnine uvek pametno ulagati, a otkrivena je i lokacija, saznaje “Kurir”.

Pevačica je prilikom svog poslednjeg boravka tamo gledala još nekoliko stanova, od kojih joj je posebno zapao za oko jedan od oko 70 kvadrata, koji bi ona kompletno uredila, a zatim, najverovatnije, i izdavala.

– Dara je zaljubljena u Barselonu. Prijaju joj energija tog grada, ljudi… Ona koristi svaki slobodan trenutak da tamo otputuje sa svojim sinom Kostom, koji je takođe oduševljen ovim gradom. Prijateljima se poverila da joj je kupovina stana u Španiji jedna od najboljih odluka u životu. Zato je prilikom svog poslednjeg boravka u Barsi obišla još nekoliko stanova u Barseloneti, delu grada koji je udaljen svega nekoliko minuta hoda od plaže. Posebno joj se dopao jedan od oko 70 kvadrata, koji košta preko 300.000 evra. Planira da ga kompletno uredi i da ga izdaje, te da od njega ubira mesečnu rentu. Ona ne želi da se o ovome priča u javnosti, jer se nikada nije hvalila nekretninama koje ima u svom vlasništvu. Dara mnogo radi i mnogo troši, ali je s godinama shvatila da je najbolje ulagati u kvadrate i da tu nema greške – započinje priču izvor za pomenuti portal.

Podsetimo, Darina prva nekretnina u Barseloni nalazi se se takođe u blizini Barselonete, a u pitanju je dvosoban stan sa ogromnom terasom i pogledom na more.

3 COMMENTS

  1. Od kuda toj ženi pare, ja sam ljubomoran. Nije neka pevačica, nema velikih koncerata, jeste da dobro izgleda ali je već u godinama, pa i pored skupih plastičnih operacija ne verujem da može “sa strane” da zarađuje toliko. A ima nekretnine, ima skupa i besna kola, ima sve. Drugi pevači i pevačice mislim da nemaju toliko. Izgleda da ipak da ova žena ima intelegenciju i poslovno znanje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here