epa05843074 Genoa's Darko Lazovic (R) and Sampdoria's Karol Linetty (L) in action during the Italian Serie A soccer match Genoa Cfc vs Uc Sampdoria at Luigi Ferraris stadium in Genoa, Italy, 11 March 2017. EPA/LUCA ZENNARO

Vest da bi bivši fudbaler i kapiten Crvene zvezde Darko Lazović mogao ovog leta ponovo da obuče crveno-beli dres raspalila je maštu pristalica najtrofejnijeg srpskog kluba, međutim to se ipak neće dogoditi jer je sam fudbaler izrazio želju da ostane u Italiji.

– Prvo bih čestitao ekipi na prolazu u 3. kolo kvalifikacija i poželeo joj da se ponovo plasira u Ligu šampiona, jer joj je tamo i mesto. Nisam hteo da se oglašavam dok ne prođe utakmica sa Helsinkijem, ali sada mogu da kažem da nije postojala opcija povratka u Zvezdu ovog leta, jer je moja odluka odavno bila da nastavim karijeru u Italiji – rekao je Lazović za MONDO.

Posle odlične sezone u Đenovi, dvadesetosmogodišnjem krilnom fudbaleru je istekao ugovor, i on je slobodan u izboru nove sredine. Pominjalo se da bi mogao u Lacio, Atalantu, pregovaralo se i o ostanku, a u međuvremenu se javila i Zvezda.

– Imam nekoliko ponuda i mislim da ću za par dana imati novi klub. Interesovanje sa ‘Marakane’ je bilo, ali sam odmah pošteno rekao da razmišljam samo o Italiji i da trenutno nije vreme za povratak. Žao mi je što se ta vest pojavila u medijima, pa će sada neko pomisliti da se igramo, ali nije tako jer sam odmah rekao da povratak u Srbiju nije opcija – rekao je Lazović.

Zvezdin dres Čačanin je nosio punih šest godina, kada je 2015. prešao u Đenovu. Dobrim partijama prošle sezone uspeo je da se vrati u reprezentaciju Srbije, ali će na povratak u Crvenu zvezdu navijači morati još da sačekaju…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here