MTEL Global

Kompanija MTEL je odlučila da svoje neverovatne promocije produži do 31.01.2021. godine kako bi omogućila svim korisnicima da kupe savršen poklon za sebe i svoju porodicu.

Ako želite da pratite najbolje domaće tv kanale na svim vašim uređajima, a da ovo zadovoljstvo platite po izuzetno povoljnoj ceni, onda je MTEL TV usluga pravo rešenje za vas.

MTEL TV vam omogućava da pratite preko 250+ ex-YU TV kanala. Među ovim kanalima su najgledaniji sportski, zabavni, rijaliti, dečiji, muzički i informativni kanali. Na većini TV kanala postoji opcija vraćanja emitovanog sadržaja do 7 dana unazad tako da ako omiljenu seriju ne možete da pogledate u terminu emitovanja, epizodu ćete moći da pogledate u bilo kom terminu u narednih 7 dana.

MTEL TV iz svoje ponude ističe i bogat sadržaj Video kluba dostupnog u MTEL STAR paketima. U MTEL Video klubu možete da pogledate najbolje serije domaće produkcije kao što su: “Državni službenik”, “12 reči”, “Tajkun”, “Močvara”, “Slatke muke”, “Nek ide život” i mnoge druge.

Promocija koja je u toku čini da ova ponuda bude vaš pravi izbor i da nemate dilemu u vezi sa kupovinom. Do 31.01.2021. MTEL kompanija je omogućila sjajne popuste na pretplate na godinu dana i dve godine. Platite samo 6 meseci i dobićete uslugu na godinu dana ili platite 12 meseci i dobićete uslugu na dve godine, odnosno dobićete neverovatnih 12 meseci gratis.

Na vama je samo da odete na sajt www.mtel.global pogledate ponudu paketa, listu kanala i serija i odaberete željeni paket. Za sve informacije i pomoć pri kupovini na raspolaganju je MTEL Korisnička podrška koja radi 24/7/365.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here