Instagram
David Dragojević

Bračna kriza Dalile i Dejana Dragojevića već nedeljama unazad glavna je tema zadrugara u Beloj kući i publike koja prati rijaliti program “Zadruga 5”.

Zbog prisnog odnosa udate Dalile i Filipa Cara, bračni par Dragojević našao se u centru pažnje domaće javnosti.

S obzirom na to da je Dejan još pre nekoliko godina prekinuo komunikaciju sa majkom Biljanom i bratom Davidom zbog ljubavne veze sa Dalilom, svaki njihov komentar izaziva veliku pažnju.

David Dragojević oglasio se sinoć na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram i otkrio svoj stav o dešavanjima u braku svog rođenog brata.

– Pravda dolazi kao kornjača, ali kida kao lav – napisao je bivši zadrugar i dodao emotikon ženskih nogu, aludirajući na to što je Dalila, koja je i dalje u braku, dozvolila Caru da je dodiruje po kolenima. Njegovu objavu pratila je pesma “Dodirni mi kolena” grupe “Zana”.

2 COMMENTS

  1. David ce nekom o prevari i pravdi. Ono sto je on uradio Alex je zločin. Uzas. Vec bi trebao da gori u paklu ,da ima pravde. A Dalila jeste zlo, isprala je mozak Dejanu , odvojila ga od porodice. Ali ovo sto ona radi u zadruzi je u dogovoru sa Dejanom da od njega napravi zrtvu, da pobede, i da se vrate kuci puni para, srecni i zadovoljni.i nastave zajedno da zive. Znaci sve je gluma za razliku od Davida koji je istinski naneo veliki bol zeni koja ga je mnogo volela, Alex.

  2. O cemu ti zeno pricas,da mu ne stavljaju mozda eliksir ispod ociju da bih plakao,svako vidi da je decko istisnki voli gde je se i odvojio od roditelja zbog ljubavi…same scene u zadruzi sa njima sve objasnjavaju.Bio je i pre slucajeva ne bas ovakvih,ali opet pobedi neko 10-ti.Nije mu lako sto je bio slep-kurve oslepe coveka a isto tako i otvore oci kad imaju priliku za to.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here