David ponovo završio u bolnici

K. Nedeljković - Vesti
0
V. Sekulić
Kao beba dobio pejsmejker: David Dimitrijević

Nedostatak lekova za devetogodišnjeg sina Davida, teškog srčanog bolesnika, koji je proteklih dana ponovo hospitalizovan zbog tromba, nagnao je samohranu majku Snežanu Dimitrijević da se ponovo se obrati za pomoć dobrim ljudima.

– Istina je da se mi svako malo nađemo u ovakvom problemu jer od socijalne pomoći koja iznosi manje od 100 evra, mi ne možemo namiriti podstanarske račune i imati dovoljno za najosnovnije potrebe, a kamoli za lekove koji se često menjaju. Srećom, David je ovog puta izbegao najgore. Zbog teške kardiomiopatije je još kao beba dobio pejsmejker, pije razne lekove i često boravi u bolnici. Zbog toga ne može ni na redovnu nastavu u školu već ima časove kod kuće. Novonastala situacija znači i nove lekove koje ne možemo dobiti na ime socijalnog, već ih moramo platiti, a ja bukvalno nemam od čega. Nemamo druge nego da se humanim ljudima još jednom obratim za pomoć, moram zbog Davida – kazala je majka Snežana sa kojom možete stupiti u kontakt putem telefona na broj: +381 61 237 53 99 i dogovoriti se o načinu dostave pomoći.

POZIV DONATORIMA:
Ako želite da se uključite u neku od akcija HUMANITARNOG MOSTA, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara HUMANITARNOG MOSTA na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.