Instagram/Printscreen/savicvujadin

Fudbaler Vujadin Savić našao se u centru skandala kada je isplivala njegova navodna prepiska s jednom pripadnicom LGBT populacije, a sada se tim povodom oglasila njegova supruga Mirka Vasiljević.

Suprug Mirke Vasiljević, Vujadin podelio je na društvenim mrežama objavu u kojoj poziva na zabranu održavanja Parade ponosa, a do javnosti je dospela njegova prepiska sa jednom devojkom na Instagramu, koja se pitala zbog čega želi da zabrani Paradu.

“Zabranite Paradu dok ja čovek sa četvoro dece ostavljam ženu kući da bih j***o k***e jer nisam išao u vojsku”, glasio je komentar devojke, na šta je Vujadin navodno odgovorio.

“Kad si već nekulturna i moram da se spustim na tvoj nivo… Još nekih dva, tri dana biću sam kod kuće, pa bi bilo dobro da dođeš da i tebe izj*bem. Ne brini, obavestiću i Mirku o tome. Samo, toliko si zdepasta i debela, nije mi toliko veliki… Ne znam kako ću ti prići. Možda bolje ta šugava usta da ti napunim da manje propagiraš p*dere. Nećete šetati”, zapretio je navodno Vujadin, a ovim povodom se oglasila njegova supruga glumica Mirka Vasiljević.

Mirka je otkrila da danima nije u Beogradu, te da nije najbolje upućena u aktivnosti svog supruga, budući da je bila zauzeta oko Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj banji.

– Što se tiče medijskih objava, stavova i svega drugog, svako od nas ima svoj stav, pravo… Ja sam sa njim stupila u vezu kao sa momkom koji se meni dopao, ja sam se njemu dopala. Tada sam se već bavila javnim poslom, on takođe, i od samog starta sam postavila stav da on svoju karijeru u medijima vodi kako on smatra da treba, isto tako i ja. Zajedno smo, otac je moje dece i sve što treba da završimo i rešimo, to radimo u četiri zida, kako je osnovno i kulturno, kako bi trebalo. Za sve ostale stvari, ko šta prihvata da radi, šta piše u medijima… Konkretno, u ovom slučaju, ja se njemu ne mešam ni u šta što radi, što zahtevam da i on ne čini, kada sam ja u pitanju. Ja mu kod kuće kažem svoj stav, šta mislim da je okej, a šta nije, ali on će funkcionisati kako hoće – sam odgovara za sebe, i za pozitivno i za negativno –  poručila je Mirka.

Na pitanje ko je Vujadin Savić da bi bilo kome u Srbiji zabranio da šeta, u ovom slučaju pripadnicima LGBT populacije, glumica je rekla:

– Ne želim da ulazim u tu tematiku, da pravdam ili okrivljujem nekog drugog, a da to nisam ja. Nikada nisam davala demantije za svoju karijeru, a razne stvari su izlazile. Ne ispravljam krive Drine. Svako ima pravo na svoje mišljenje i svoj stav. To što se dešava na društvenim mrežama znate i sami da poslednja u gradu saznam… Za svaki komentar koji je on pisao, hvalio, svađao se, kudio, podržavao – pitajte njega zašto je to uradio, jer ja ne znam u tom trenutku šta je i zašto je to pisao. On odgovara za sebe, ja za sebe.

Glumica se osvrnula i na ponovne spekulacije da joj je Vujadin neveran, da je, kako se priča, “vara na svakom ćošku i da skladno tome ne može da zagovara porodične vrednosti”.

– Mi smo zajedno toliko godina… Raznih je priča bilo kroz naš odnos, a naša je stvar kako mi to rešavamo. Uvek će narod imati pravo na svoje mišljenje i sud, a naše kako ćemo naš život skrojiti. Negujemo naš odnos. Kad god imam nedoumicu, problem, nešto što mi ne prija, ja odmah volim da sednem, da kažem i rešim, jer ne volim da me nešto muči i tišti. Istina, koliko god nekada bila surova i bolna, bolje je da se zna. Bogu hvala, još uvek sve funkcioniše kako treba. Ja se još uvek trudim da sve maksimalno funkcioniše – zaključila je glumica.

2 COMMENTS

  1. Svako oma pravo na stav
    Ali
    Ovo nije stav ovo je bezobrazluk
    Gde vam je kultura “javne licnosti”

  2. Covek je fudbaler, sportista … nije akademik, nastavnik, ucitelj, visokopozicionirani funkcioner neke drzavne istitucije. To kako se izrazava ke njegov nivo, mentalni doseg. Sto se tice LGBT, tu mi ne mozemo nista, drzava mora da zabrani odrzavanje nepriladnih skupova (vecina za to nije glasala), a prava zakonom regulisati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here