Vremešni čileanski golman engleskog prvaka Mančester sitija velikodušno pomogao porodicama u otadžbini čije je domove progutao požar pre dve godine. 

Vatrena stihija u Čileu pre dve godine načinila je pustoš. Poginulo je 11 ljudi, s lica zemlje je nestalo oko 3.000 objekata, izgorelo je više od 400.000 hektara šume…

Među postradalima je bila i porodica devetogodišnjeg Kamila. U beznađu svojih najmilijih dečak je poželeo dres Klaudija Brava (36), a doskorašnji čileanski reprezentativac mu je dao i više od toga. Kupio je kuće za još tri porodice.

– Posle požara televizija je uzela izjavu i od mog unuka. On je tada rekao da bi najviše želeo da ima dres Klaudija Brava. Golman se povezeo s nama. Bila je to pomoć s nebesa, a izgubili smo svaku nadu da nam ima spasa i da ćemo ikada imati kuću. Zatim nas je posetila njegova žena Karla Pardo s decom. Htela je da vidi kako smo se skućili. Pozvali su mog unuka i njegovog oca na utakmicu čileanske reprezentacije – govorio je Kamilov deda, a prenosi “Dejli mejl”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here