Dečak koji prodaje crteže: Štedeću za laptop!

0

Hvala od srca: Nikola Jovanović sa majkom Snežanom
 

U posetu je došao zajedno sa majkom Snežanom, vidno raspoložen.

– Ovaj novac ću sačuvati, jer mi je najveća želja da kupim laptop. Štedeću, pa ću, možda, i uspeti da prikupim dovoljno za jedan mali računar. Zato hvala toj dobroj teti koja je mislila na mene – poručio je stidljivo Nikola, učenik četvrtog razreda OŠ "Starina Novak".

On i dalje povremeno, kada mu vremenski uslovi dozvole, prodaje crteže i nada se da će ostvariti san, koji je većini mališana njegovog uzrasta već ispunjen, a to je da ima prenosivi računar. Njegova majka Snežana se, takođe, zahvalila dobročiniteljki iz daleka i otkrila da će uskoro dobiti zaposlenje, što je njena najveća želja. Pre svega, kako bi njen sinčić i ona mogli spokojnije da žive.

Pored malog Nikole, podsećanja radi, pomoć baka Vide u istoj vrednosti stigao je u ruke jednoipogodišnjeg Nikole Dunovića iz Prijedora, a poslednji deo, narednih dana će biti uručen i Željku Matiću iz Malog Zvornika, obolelog od cerebralne paralize.

 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here