Instagram
Dalila i Dejan Dragojević

Jovana Tomić Matora ustala je da prokomentariše ponašanje Dalile Dragojević u emisiji “Pitanja gledalaca”.

– Sad ću da vam kažem šta je istina. Sad mi se k*nja u ovom trenutku od nje – krenula je Matora.

– Filip je u pravu za jednu stvar. Ona nema emocije prema Dejanu, kaže da ga voli kao čoveka. Ne. Može da ga poštuje zbog pet godina. Kada priča sa mnom kaže da hoće da ga ispoštuje, onda dođe ovde i radi drugu stvar. Primećujem osobu koja i dalje hoće da istera svoje – rekla je Tomićeva.

– Da li si ti svesna šta mi se desilo ovde? Da li je iko svestan? Najbolje da se spakujem i odem u ludnicu. Ja postajem svesna svog problema – pitala je Dalila Dragojević.

– A što ne radiš ništa? Mogla si sad da dođeš na sastanak i kažeš da nećeš da odgovaraš ovako Dejanu – dodala je Tomićeva.

– Ja sam imala dobre namere prema Dejanu, a zbog toga sam napravila najgoru od sebe. To je činjenica – govorila je Dragojevićka.

– Koja dobra namera? Nisi ni trunku pokazala. Ona je meni odmah rekla da je Car prvi prišao da je teši. Namerno radi neke stvari da se produži izolacija, pa i ja bih gledao dvostruki život jedne žene. Jedno je na Pretresu, drugo na klipovima, treće kod Matore. četvrto kaže Đedoviću… Ja sam morao sebe da razlupam da bih shvatio šta se dešava…. – dobacio je Dejan Dragojević.

– Evo, nosim i tu krivicu, taj teret… J*be mi se. Ja ću stvarno da odlepim skroz. Ja njega nisam ništa slagala. Ja sa Filipom neću biti nikad, to je istina – govorila je Dalila.

– Napala me zbog piva, štipala, pominjala porodicu što sam Matoroj dao dva piva umesto četiri – rekao je Dragojević.

– Ti pričaš da ti je drago što imam Matoru uz sebe i onda vidiš da ona na proslavi ne pije ništa, a deliš sa svima. Ne dolaziš kod mog prijatelja – zamerala je Dragojevićka.

– Nije to zbog piva, nego jer sam se sprdao. Što nisi davala Đedoviću, Sandri i Franu koji su bili uz mene? Ti si njih udarala. A onda očekuješ da ja dođem Matoroj i šta… Ja sam završio – istakao je Dejan.

– Ne interesuješ ti mene, shvati to. Ja tebe i te kako interesujem. I te kako će još biti plakanja, suza, svega… – rekla je Dalila.

– Meni se život dogodio, a ti si uradila sve što si želela. To je razlika – uzvratio je Dragojević.

– Ja toliku želju imam da se ova žena oporavi, da se izdigne iz situacije. Ne smatram da je loša u duši, ali vuče krive poteze. Kao meni što kažu: “Dobar si dečko, ali radiš katastrofu”. Dalila će biti u ovoj situaciji sve dok se ne zapita kako se oseća Matora, Dejan, ja… Kako se osećaju ljudi oko nje? Ona stavlja sebe na prvo mesto. Da li je živ taj psihoterapeut posle nje? Ja sam njoj rekao, privuče Dejana sebi, ne može da mu uzvrati, odbaci ga, onda joj se pale lampice, pa hajde Dejane nazad… – govorio je Filip Car.

– Da li je normalno da me ova dvojica muškaraca ovako? Da li je ovo normalno? – pitala je Dalila. – A šta ti je normalno, da se rolaš kao palačinka po podu? Ti samo tražiš krivicu u drugima – govorio je Filip.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here