Arena sport TV
Dejan Pantelić

TV voditelj Dejan Pantelić oprobaće se i u sportu, pošto je angažovan na Arena sport TV.

– „Krivicu” za moj angažman na Areni snosi generalni direktor Nebojša Žugić, koji me nedavno pozvao da se priključim timu i aktivno učestvujem u kreiranju i osmišljavanju programa Arena sport TV. Kao neko ko prati i voli sport bio sam redovni uživalac Areninih sadržaja, ali sam sve to posmatrao sa strane. Sada sam u drugačijoj ulozi, shvatio sam angažman na sportskoj televiziji kao novi, veliki izazov u karijeri. Okupili smo se oko zajedničkog cilja da u narednom periodu Arena postane prepoznatljiva kao vodeći sportski servis u regionu sa mnogo „live” emisija, ekskluzivnim gostima, uključenjima, statistikama, komentarima i svakodnevnim sportskim vestima. Idemo ka tome da napravimo potpuno nov koncept sportskog programa na našim prostorima – ističe Pantelić.
Veliki broj novih i ekskluzivnih sadržaja bila je ulaznica na Arenu sport za Pantelića, velikog profesionalca, koji iza sebe ima više od dve i po decenije iskustva u radu na nekim od najpopularnijih TV kanala u Srbiji.
Novi tandem: Nebojša Žugić i Dejan Pantelić
Popularni Deki je svojevremeno bio zaštitno lice RTV Pink, BK Telekom, zatim RTS-a i trenutno TV Prva. Ubuduće, njegovo ime vezivaće se i za Arenu sport. A zvanična funkcija koju obavlja je savetnik generalnog direktora.
– Nikada se nisam vezivao niti robovao statusima i funkcijama. Čitav radni vek sam na televiziji, volim svoj posao, umem da ga radim i maksimalno sam mu posvećen. Nikada me nije privlačio naziv funkcije već profesionalni izazov. Moj prvenstveni zadatak na Areni biće povećanje kvaliteta programa. Paralelno sa tim zadatkom pojačavaćemo novinarski tim, jer nam je ideja da napravimo jedinstvenu sportsko-informativnu redakciju koja će pokrivati sva regioalna sportska dešavanja i pratiti sve sportove i najjače svetske lige. Sa druge strane, postavljamo nekoliko novih televizijsko sportskih formata, koji će pratiti direktne prenose – otkriva Pantelić planove za blisku budućnost.

Ostaje zaštitno lice TV Prva

Angažman na Areni ne bi bio moguć da nije bilo razumevanja od strane uredništva i menadžmenta TV Prva.
– I dalje sam zaštitino lice TV Prva i to je i dalje moja matična kuća. Ovom prilikom želim da se zahvalim menadžmentu, koji je imao razumevanja za moj angažman na Areni. Veliko je zadovoljstvo biti deo ambicioznog novog projekta i raditi posao koji voliš – ističe Deki.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here