Printscreen/Youtube

Britanski glumac Dejvid Džejson, najpoznatiji po ulozi Delboja Trotera u seriji “Mućke”, otkrio je da je nedavno saznao da ima 52-godišnju kćerku i 10-godišnjeg unuka.

Džejson (83) je za britanski “Miror” rekao da kada su on, njegova supruga Gil (63) i Sofi (22), prihvatili šokantnu vest, raširenih ruku su dočekali Abi Haris i njenog sina Čarlija u porodicu.

Glumac sada pokušava da nadoknadi izgubljeno vreme sa Haris, koja je rođena 1970. godine nakon Džejsonove kratke veze sa njenom majkom, glumicom Dženifer Hil.

Haris je posumnjala da je Džejson njen otac nakon što je saznala za njegovu vezu s njenom majkom i “shvatila da ima nos istog oblika” kao i glumac.

– Malo je reći da sam bio iznenađen kad sam saznao da imam kćerku koju sam dobio pre toliko godina. Međutim, nakon što sam se pomirio s vestima, oduševljen sam što sada mogu da upoznam Abi i nalazimo se kad god možemo – rekao je Džejson.

On je dodao da su njegova supruga i kćerka pružile veliku podršku i pokazale razumevanje, da su prihvatile Abi i njenog sina i poželele im dobrodošlicu u “sada proširenu porodicu”.
Džejson i njegova supruga venčali su se 2005. godine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here