Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Toni Ðerona bio je zadovoljan izdanjem tima na priajteljskim mečevima protiv Severne Makedonije.

Kombinovani sastav Srbije, koji je trenirao tokom nedelje u Staroj Pazovo, ostvario je dve pobede protiv Makedonaca u kontrolnim utakmicama u Nišu.

– Atmosfera u timu je odlična, ostaje žal što nije bilo publike u Nišu. Trenirali smo tokom nedelje u Staroj Pazovi i ove dve prijateljske utakmice su nam pružile priliku da to što smo radili prenesemo na utakmice. Postoje stvari kojima sam zadovoljan, ima stvari na kojima još treba da se radi i koje treba da se usavršavaju, ali može se reći kada se podvuče crta da sam veoma zadovoljan – rekao je Ðerona za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Želimo da imamo “dugačku klupu”, da imamo veliki broj igrača koji mogu da konkurišu za tim, istakao je selektor.

– Takođe mislim da je veoma važno iskustvo za sve igrače koji su po prvi put imali prilike da zaigraju za nacionalni tim ovog vikenda. To je veoma važno i sa sadašnjost i za budućnost. Bila je ovo duga i teška sezona, sledi nam odmor, pa sve po redu – praćenje igrača i pravljenje planova za naredno okupljanje u oktobru – zaključio je Ðerona.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime