Despotoviću bliži Čukarički

0

Đorđe Despotović učio je fudbalske korake na "Marakani", ali se ipak neće vratiti u Crvenu zvezdu. Iako su čelnici šampiona želeli da ga angažuju, mladi napadač odlučio je da nastavi karijeru u Čukaričkom.
Mladi reprezentativac Srbije potpisao je trogodišnji ugovor sa klubom sa Banovog brda. Presudno u odluci da se preseli na Čukaricu bilo je to što će klub sa klupe predvoditi Vladan Milojević, sa kojim je sarađivao dok je bio među crveno-belima.
– U Zvezdi sam dosta naučio, a velike zasluge za to ima trener Milojević, koji me je trenirao. Presudilo je to što je on šef stručnog štaba Čukaričkog i imam puno poverenje u njegov rad. Takođe, privuklo me je i iskustvo velikog broja mojih drugova i saigrača. Sa druge strane iz Zvezde me niko nije ni kontaktirao – istakao je 22-godišnji napadač.
Despotović je bio član Spartaka iz Subotice, a zatim je otišao u Lokeren. Ta saradnja nije dugo potrajala.
– Posle dobrih partija u Subotici, u Lokerenu sam proveo samo godinu dana. Prekinuo sam saradnju jer nisam bio zadovoljan minutažom. Ugovor sam raskinuo godinu dana ranije, jer me više interesuje fudbal od novca – dodao je Despotović.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here