www.apartmani-u-beogradu.com
Apartmani po meri

Kada idemo na odmor, često želimo da nađemo smeštaj koji će zadovoljiti sve naše potrebe. Nakon dugih obilazaka lokaliteta, turističkih centara i ostalih atrakcija koje jedno mesto ima da ponudi, žudimo za kvalitetnim snom. Stoga na smeštaj ne treba štedeti novac.

Ukoliko ne spadate pod kategoriju turista koji žele da noći provode u šatoru u prirodi, ili pak onih koji su ljubitelji boravka u hostelu, luksuzni apartmani će upotpuniti vaš odmor. Raznovrsnost ponude karakteriše ovaj tip smeštaja, jer pruža visok kvalitet i slobodu u velikom prostoru koji možete maksimalno iskoristiti. A opet, dosta činilaca utiče na to za koji apartman ćete se odlučiti.

Lokacija, dostupnost parking-mesta, opremljenost belom tehnikom, čistom posteljinom i peškirima, dodatne jedinice, samo su neke od stavki koje će vas privući ka određenom apartmanu. Bilo da putujete sami, u paru ili sa decom, boravak u luksuznom prostoru i na dobroj lokaciji će biti ključan tokom odmora.

Veći turistički centri nude i veće mogućnosti kada su luksuzne smeštajne jedinice u pitanju. Shodno tome, izdvojili smo za vas destinacije na kojima ćete pronaći i najkvalitetniji smeštaj u nekom od luksuznih apartmana.

Zlatibor – mesto za kvalitetan odmor

Zlatibor je jedna od glavnih destinacija kada je reč o odmoru tokom zime, ali i u periodu letnjih meseci. Zbog toga je tokom čitave godine otvoren veliki broj luksuznih smeštajnih jedinica, koje čine odmor na ovoj planini kompletnim. Ponuda je zaista šarenolika, mi ćemo vam predstaviti naše favorite, a vi se možete dodatno informisati o tome kakav smeštaj Zlatibor dodatno ima da ponudi.

Gondola 14

Apartman Gondola 14 u centru Zlatibora

U samom centru Zlatibora, nalaze se luksuzni apartmani Gondola. Apartman Gondola 14 u okviru svoje površine od 43 metra kvadratna, može ugostiti 4 osobe. Veoma dobro osvetljen i sa nameštajem modernog dizajna, učiniće vaš odmor još kvalitetnijim. Udobna dnevna soba sa kuhinjom je u potpunosti opremljena svom potrebnom tehnikom.

Spavaća soba ima prostrani bračni krevet kao i televizor, a ukoliko želite da izađete na vazduh, to ćete moći sa terase koju ovaj apartman poseduje. S obzirom na to da se nalazi u centru Zlatibora, veoma je blizu skijališta, Avantura park, kao i brojnih restorana i mesta za zabavu. Cena jednog noćenja iznosi 50 evra.

Brvnara Mir

Na samo 4 kilometra od centra Zlatibora, nalazi se luksuzna brvnara koja oduzima dah. Smeštena je u mirnijem delu Zlatibora, oktužena prirodnim lepotama. I sam apartman je napravljen od drveta, što ga čini još prijemčivijim. Opremljena svime što vam može biti potrebno, od televizora, preko parkinga i dvorišta, pa sve do opreme za roštilj. Na dva nivoa smeštene su spavaće sobe koje mogu smestiti 4 osobe, kuhinja, kupatilo sa kadom i zastakljena terasa. U ovom rajskom smeštaju možete boraviti za 80 evra dnevno.

Beograd – turistička prestonica

Prestonica države, ali i turizma u našoj zemlji, svake godine ugošćava sve više turista. Prema tome, ponuda luksuznih apartmana u Beogradu je nesumnjivo najveća, pa je teško napraviti odabir. Dodatne pogodnosti, poput bazena i đakuzija, neretko su uključene u ponudu. Baš zbog širokog izbora, možete pogledati na linku koji su sve to apartmani sa đakuzijem u Beogradu, a mi ćemo vam dati polaznu tačku.

Story 4 Penthouse

U jednom od najpoznatijih i najlepših delova grada – na Vračaru – smešten je ovaj apartman od kog zastaje dah. Na 110 metara kvadratnih mogu biti smeštene 4 osobe. Opremljen sa ukusom, ovaj apartman odiše elegancijom. Zasebna soba, kupatilo sa tuš kabinom, velika kuhinja i prostrani dnevni boravak upotpuniće vaš odmor. Sa terase se pruža predivan pogled na Beograd. Nalazi se u užem centru grada, pa je vrlo lako doći do svih bitnijih lokacija u Beogradu. Cena na dnevnom nivou za ovaj luksuz iznosi 60 evra.

Dositejeva Urban Downtown

U ulici Dositejevoj 4, u samom centru Beograda, nalazi se apartman koji može biti smeštaj za 8 osoba. Prostran i svetao, sastoji se od dve spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom i dnevnog boravka. Uređen je sa ukusom i po meri gostiju, a dodatnu pogodnost čini i blizina svim bitnim atrakcijama u centru grada. TV sa kablovskom i klima uređaji se podrazumevaju, a u blizini se nalazi i javna garaža. Za 91 evro po danu, možete boraviti u ovom idiličnom prostoru.

Luksuzni apartmani u Novom Sadu

Takozvana Srpska Atina, Novi Sad je postao jedna od glavnih turističkih lokacija, kako za domaće, tako i za strane turiste. Ovaj grad obiluje sadržajima koji će biti zanimljivi različitim tipovima turista, pa tako i različite vrste smeštaja upotpunjuju ponudu. Na vama je samo da osmislite svoj savršeni odmor, a mi ćemo vam reći koji to luksuzni apartmani Novi Sad čine pogodnim mestom za odmor i relaksaciju.

Panorama Central

Ukoliko putujete sa porodicom i želite da vreme provedete u luksuznom, salonskom apartmanu, Panorama Central je pravi izbor za vas. Bićete smešteni u jedinici koja se nalazi na samom centralnom trgu Novog Sada. Tako ćete sa prozora imati jedan od najlepših pogleda na Rimokatoličku crkvu imena Marijinog, jednog od glavnih simbola ovog grada. U četiri sobe kojima raspolaže ovaj apartman, može se smestiti 6 osoba. U okviru 93 metra kvadratna, nalaze se tri spavaće sobe, prostrana dnevna soba sa trpezarijom i bogato opremljena kuhinja. Izgled ovog apartmana učiniće da pomislite kako ste zalutali u neki porodični film. Za samo 45 evra po danu, možete priuštiti sebi najlepši pogled na Novi Sad.

Lux A28

Apartman Lux A28 u Novom Sadu

Ukoliko ste na romantičnom putu sa svojom voljenom osobom, pronašli smo apartman po vašoj meri. U apartmanu sa pogledom na Vladičanski dvor, moći ćete da doživite kraljevsko iskustvo. Uređen sa velikim francuskim ležajem, televizorom u spavaćoj sobi i đakuzijem u kupatilu, pravi je raj za one koji žele da se maksimalno opuste. Stan se prostire na 36 metara kvadratnih, pa je savršeno ljubavno gnezdo za parove, ili pak one koji žele da se sami odmore i prepuste uživanju. Cena ovog apartmana za noć je 80 evra.

Donesite najbolju odluku za sebe i svoje drage

Do sada smo uspeli da se uverimo koliko je bogata ponuda luksuznih apartmana širom Srbije. Gotovo na svakoj poznatijoj turističkoj destinaciji koju odaberete moći ćete da uživate u prednostima koje luksuzni apartmani imaju da pruže. Ne treba štedeti na komforu tokom zarađenog odmora, pa tako dozvolite sebi da na najkvalitetniji mogući način iskoristite svoje vreme. Mi smo vam dali predloge destinacija sa luksuznim apartmanima, ali tu nije kraj. Uvek možete odabrati ono što vama najviše prija, bio to odmor u Beogradu ili pak Vrnjačkoj Banji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here