Digitalni stolari – od radionice do online-shopa

0

Onaj poseban komad nameštaja, koji je nekada na izradu bio poveravan stolaru “od poverenja”, danas moderan čovek jednostavno konfiguriše na internetu. Pri tome, niko ne mora da se odrekne majstorskog, zanatskog kvaliteta.

Sto "Talca":

 

Jedan trpezarijski sto je više od običnog komada nameštaja. Često je trpezarijski sto centralna platforma za komunikaciju u našim zajedničkim životima.

 

Jer, na njemu se ne jede samo, već za stolom srećemo prijatelje, sedimo sa porodicom i igramo zajedničke igre, za stolom pružamo nekome savet ili ga sami primamo, za stolom volimo ili se svađamo, smejemo se ili plačemo, za našim stolom donosimo važne ili nevažne odluke.

 

Naravno, ukoliko je sto po kvalitetu i fleksibilnosti dorastao svim ovim izazovima. Ili, još bolje, ukoliko je sto još pre toga tačno tako napravljen, kakvog ga mi želimo – bez kompromisa.

 

A zaista, zapitamo li se ko još u prodavnici nameštaja nije dospeo na ivicu očaja?

 

Vrsta drveta i dizajn su odgovarajući, ali je sto isuviše veliki ili isuviše mali. Ili, sto je perfektne veličine, ali ne može da se izvlači. I na kraju, događa se često da su sve karakteristike u pogledu materijala, fleksibilnosti i dizajna odgovarajuće, ali nas onda često cena “nokautira”.

 

Sto Africa na izvlačenje

 

 

SANTIMETAR PO SANTIMETAR DO STOLA IZ SNOVA

Gospodin Thorsten Gervers, vlasnik internet stranice esstische.de, poznaje dobro sve diskrepance i probleme koji nastaju između želje kupaca i ponuda prodavnica nameštaja, pa s toga nudi preko svog web-konfiguratora jedan brz i priuštiv put do ličnog stola iz snova, od masivnog drveta:

 

”Potrebno je samo par klikova mišem pa da se željeni objekat (sto) virtuelno pojavi na ekranu”, poručuje nam ovaj preduzetnik.

 

Dužina, širina i čak visina stola se mogu u santimetar tačno izabrati. Mnogobrojne vrste drveta su na raspolaganju, a takođe i debljina i veličina nogu za stolove prati lični ukus kupca. A ko želi potpunu fleksibilnost, može naručiti svaki model stola sa prefinjenom mogućnošću izvlačenja. Čak se i veličina samog dela na izvlačenje može odrediti po sopstvenoj želji. Samo u svom virtuelnom obliku na ekranu, sto ne mora dugo da ostane – gospodin Gervers će ga u zanatsko-majstorskom top-kvalitetu u Nemačkoj stolarskoj radionici proizvesti i isporučiti na kućnu adresu.

 

Inovativno viseće osvetljenje Simeis – može i da se razvuče, perfektno za stolove na izvlačenje

 

“MADE IN GERMANY“ UND TOP-SERVIS ZA APSOULTNO ZADOVOLJSTVO KUPACA

“Kombincija komfornog internet-konfiguratora i majstorske radionice “made in Germany“ čine jedinstvenost našeg proizvoda“, kaže Gervers.

 

Modeli stolova pod imenom Calama, Indea ili Puno prate bezvremenski elegantan koncept dizajna i mogu se kao takvi primeniti i priključiti svakom stilu stanovanja. Proizvodnja stolova od premijum masivnog drveta čini ih gotovo neuništivim.

 

Od svakog prodatog stola, zasadi se drvo

Stoga, Gervers zaključujuje: ”Sa našim zanatskim Know-how želimo da proizvodimo jedinstvene i kvalitetne trpezarijske stolove i komade nameštaja, koji će svakog ubediti svojim dizajnom i cenom.

 

Individualne želje kupaca i jedan absolutno jednostavan servis – od konfiguratora, preko izrade do isporuke i montaže u domu kupca – nam stoje na prvom mestu. Putem raznih mogućnosti online-konfiguratora pokušavamo uvek da ispunimo sve želje kupaca i zato za savete stojimo lično na raspolaganju.”

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here