MN Press
Dijana i Srđan Đoković

Gostujući u jednoj emisiji Dijana Đoković otkrila je do sada nepoznate detalje Novakovog ljubavnog života pre Jelene, kao i to šta zamera sinu i snaji, odnosno u čemu ih ne podržava.

Naime, Novakova majka ispričala je da je, dok je Novak bio jako mlad, upoznala samo jednu njegovu devojku iz tinejdžerskih dana.

– Kao mladić koji se bavio ovim poslom, nije imao vremena za zabavljanje. Više je bio na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva, bili su klinci. Kasnije smo upoznali Jelenu. Kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se venčaju, bilo je vremena za sve, međutim, eto, pobio je to moje mišljenje i oženio se Jelenom – bila je iskrena Dijana.

Takođe, ona ističe da postoje tačke mimoilaženja u odnosu sa Jelenom i Novakom.

– Normalno je i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari, ne bi bilo dobro da se ja mešam. Ne mešam se u njihov život. Oni retko nažalost dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu, Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam – rekla je Novakova majka.

– Ostala sam željna svog sina, da nasamo provedem vreme sa njim. Uvek je neko oko njega – završila je DIjana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here