Dijana Vukomanović imala drugi udes za mesec dana

0

Vukomanović je na svom Tviter nalogu napisala:

twitter.com/@vukomand

– Apel: oprezna vožnja! Neuspela eskivacija lančanog sudara. Jedan povređen, nadam se lakše. Pohvale hitnoj i policiji!.

Vukomanovićeva kaže da je ona, kao i prošli put, upravljala službenim partijskim automobilom.

– Sama vozim službeni automobil. Nemam vozača, mada bih mogla da ga zatražim… Neki bi dva udesa u nizu nazvali malerom, a ja bih to nazvala srećom u nesreći. Sve je dobro dok niko nije ozbiljnije povređen. U svakom slučaju, apel svima na oprez u vožnji!…

Udes se desio na Gazeli, od Novog Beograda ka gradu. Nedaleko od Arene. Tri vozila su učestvovala u lančanom sudaru. Uspela sam u značajnoj meri da eskiviram da budem u "sendviču" između dva vozila, naglim zaokretom u srednju, desnu traku. Vozač prvog vozila, koji je naglo stao nasred autoputa je lakše povređen, bez vidljivih spoljnih ozleda i u potpuno svesnom stanju odvezen kolima Hitne na pregled.U njega se zakucao vozač koji je bio iza mene. Ja sam zvala policiju i hitnu. Došli su izuzetno brzo i obavili uviđaj. Trenutno sam u Skupštini i koordiniram poslaničku grupu SPS za sednicu Skupštine u četvrtak, rekla je za Alo Vukomanovićeva.

Na pitanje da li će dobiti packe od lidera stranke zbog toga što je ovo drugi put da je oštetila partijski automobil, Vukomanovićeva kaže da je sigurna da je Ivica Dačić zadovoljan dok u udesima partijskih kolega i koleginica nema ozbiljnije povređenih.

– Verujem da bi se Ivica našalio u stilu: čak i kada se sudarimo, obično nam strada leva strana branika, navela je Vukomanovićeva.

 Vukomanović je imala sudar i 19.decembra u koujem srećom, nije bilo povređenih.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here