Dijasporcu zapalili golf zbog ljubomore

0

Foto: Ilustracija
 

Kako nezvanično saznajemo, M. M. je navodno kupio benzin i svojim vozilom dovezao U. M. do Todorovićeve kuće u ovom mestu, gde mu je rekao da zapali golf. Potom je U. M. polio benzinom vozilo i zapalio, da bi potom obojica pobegla.

 

Zavist u selu

Todorović ne isključuje da je motiv paljevine zavist zbog poslovnog uspeha u Belgiji.
– Neko je nedavno polomio spomenik moje majke. Moguće da nam neko zavidi na tome što smo postigli, a sve smo postigli radom – kaže ovaj srpski vajar, dodajući da njegova supruga u Belgiji predaje likovnu umetnost, dok mu je sin arhitekta.
– Svake godine dolazim u Pukovac i nije mi jasno čemu sve to – dodaje on.

Todorovića su probudile komšije, pa je pozvao policiju koja je ubrzo identifikovala dvojicu piromana. Oni su navodno hteli da zapale i drugo Todorovićevo vozilo mercedes vredan oko 40.000 evra koji se nalazio u dvorištu, ali ih je u tome omeo pas koji je lavežom uzbunio komšiluk, pa su pobegli.

 

Todorović koji gotovo četiri decenije živi u dijaspori, kaže za medije da ne poznaje dvojicu uhapšenih. – Otac mi je rekao da je neko pokušao da mu uđe u dvorište, u kojem je bio mercedes. Srećom, keruša Mica je uplašila napadača koji je pobegao, ali nije odustao od svoje namere, pa je došao do moje kuće, a kapija je uvek otvorena. Ušetao se i zapalio mi golf – kaže Todorović.

On dodaje i da ima informaciju da je jedan od uhapšenih priznao kako mu je paljevinu za novac naručio jedan Todorovićev komšija iz sela.

– Ja sa tim komšijom imam problema od pre 15 godina kada mi je obio i pokrao kuću. On se sada nalazi u pritvoru zbog drugih stvari, a verovatno je naručio paljevinu jer sumnja kako moj sin Nikola ima nešto sa njegovom ženom. Oni su istih godina i sigurno da ih je neko viđao kako pričaju na ulici. Da li je on nešto imao sa njom ne znam – objašnjava Todorović, koji je sa porodicom krajem jula došao na odmor u rodni kraj.

Todorovićev sin Nikola dodaje kako nisu u zavada ni sa kim u selu, te da paljevina nije zbog neke devojke.

– I ranije smo sa ovim komšijom imali problema. Upao nam je u kuću dok smo bili u Belgiji i ukrao neki nakit i stvari, a kupatilo je demolirao. Nešto stvari je policija našla i vratila. Mislim da je ovaj put razlog napada što naš sin razgovara sa njegovom ženom. Ne znam zašto mu to smeta, ona nam je prva komšinica, a sa druge strane tvrdi da je razvedena – kaže za medije Nikol Buli, supruga našeg vajara.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here