Dijeta Mundijal – najbolji način da smršate

0

Na pitanje čega bi ste se odrekli da vaša zemlja pobedi na Svetskom prvenstvi, 51 odsto ispitanika odgovorilo je da bi gladovalo nedelju dana.

 

Oko 40 odsto je izjavilo da bi se odreklo izlazaka na godinu dana, a sedam odsto bi dalo otkaz s posla samo da se njihov nacionalni tim popne na pobednički tron. Četiri odsto ispitanika žrtvovalo bi čak neki deo tela.

Engleski navijači (93 odsto) su izjavili da su spremni da gladuju zarad pobede svog tima, dok su Italijani (70) spremni da se odreknu radnog mesta. 

 

Amerikanci bi se, pak, odrekli svojih kuća, a Južnokorejci ljubavnog života.

 

Izbor sopstvene žrtve zarad pehara na Mundijalu je šarolik i pruža zagarantovanju patnju tokom turnira u Južnoj Africi. Najbezbolnija je, čini se, dijetalna ishrana – malo vode, tableta soli i tako nedelju dana. Gubitak telesne težine je sama po sebi zagarantovana, baš kao što će fudbaleri Srbije pokušati da osvoje zlatnu kraljicu. 

 

Istraživanje je obuhvatilo 20.000 navijača iz 32 zemlje čije će reprezentacije učestvovati na Svetskom prvenstvu koje se održava od 11. juna do 11. jula u Južnoj Africi.  

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here