Dik Advokat je novi selektor Srbije!

 Dik Advokat
 

Priča oko novog predvodnika najboljih srpskih fudbalera, koja je započeta još prošle jeseni, posle odlaska Siniše Mihajlovića, uskoro bi konačno mogla da dobije epilog. Holandski mediji su preneli vest da je bivši trener AZ Alkmara novi šef stručnog štaba našeg nacionalnog tima, a to je i sam Advokat potvrdio.
„Ne želim da radim kao trener kluba. Bilo je slabog kontakta sa Južnom Afrikom, ali to je suviše daleko. Srpska federacija je preuzela inicijativu. Oni imaju fantastičan tim, možemo da se fokusiramo na Evropsko prvenstvo 2016. godine. U suštini moj ugovor traje do kraja turnira, ali praksa je da podneseš otkaz ako se ne kvalifikuješ“, rekao je Advokat.

 

Još nema potvrde od strane našeg Fudbalskog saveza, ali čim je trener već rekao da je potpisao dvogodišnji ugovor tu ne bi trebalo biti većih iznenađenja. Holandski stručnjak će na klupi Orlova zameniti Ljubinka Drulovića, koji je do sada obavljao tu funkciju.

 

Srbija se u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj nalazi u Grupi I sa Portugalijom, Danskom, Jermenijom i Albanijom.

 

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime