www.mc.rs

Dragan Ðilas demantuje danas predsednika Francuske Emanuela Makrona, koji je rekao da se u Beogradu ne sastaje sa srpskom opozicijom, jer nisu na vreme dostavili Ambasadi molbu.

Ðilas je na tviteru objavio fotografiju dopisa SZS upućenu ambasadoru Francuske Frederiku Mondoloniju, na kojem je datum 9. juli, a Savez za Srbiju u današnjem saopštenju navodi da je i predat istog dana.

Savez izražava uverenje da Emanuel Makron nije dobio molbu “iz tehničkih razloga”, te da je reč o “nenamernom diplomatskom nesporazumu”.

Savez za Srbiju će, navodi se, imati mogućnost da svoje viđenje stanja u Srbiji, kao i situacije u regionu predstavi “najužem timu predsednika Makrona”.

Susret Vučića i Makrona, inače, SzS je ocenio kao Vucićevu zloupotrebu funkcije šefa države “za svoje stranačke interese” i za “poslovne kombinacije”.

Predsednik Francuske Makron izjavio je juče, odgvarajući na pitanje novinara zašto nije pristao da se sastane sa liderima opozicije u Srbiji tokom posete, da je pismo sa zahtevom za taj sastanak stiglo kasno.

– Juče je bio naš nacionalni praznik i oni su svi bili prisutni u našoj ambasadi na prijemu. Pre pisma koje je jutros poslato našem amabasadoru nikakvo pismo nije stiglo. Jutros je stiglo pismo. Nisam to mogao da prihvatim pošto je već bio spreman program i tada sam već kretao za Beograd – rekao je Makron.

6 COMMENTS

  1. Sta ces ti majke ti da se sastajes ? Cilj ti je da ocrnjis Srbiju jos vise i da pravis nered! Shvati da ti nikad neces biti izabran od naroda! Niko te nece! Sto pre shvatis to bice ti bolje

  2. Ti Djilasu,prvo ti uopšte ne verujem jer si Crnogorac.A drugo:šta se koga tiče sa strane stanje u našoj državi ko ima problem u kući ne iznosi ga na ulicu već u svojoj kući sredjuje stvari bez “dobronamernika”.

  3. botine raspalile
    napred na dno
    ako “Srbi”, a svi ste iz lijepe vaše ili neki muslimani

  4. Добро је што си објавио да никог не интересује да се рукује са поколењима комуниста који нису ни Титу ваљали.

  5. Koj crni “Savez za Srbiju” pa ti si Crnogorac a ne Srbin. Idi u Crnu Goru i pravi tamo nerede a ne u Srbij!!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here