Direktor Lacija stao u odbranu zemljaka!

0

Momci su dostojanstveno hteli da odbrane zastavu naše zemlje: Iglji Tare
 

"Kontrola je jedino što je nedostajalo u tom trenutku. Tenzija je bila izuzetno visoka 15 minuta i postalo je jasno da se sa situacijom nije lako boriti. Momci su se dostojanstveno borili da odbrane našu zastavu", rekao je Tare italijanskim medijima.

 

Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je u utorak u Beogradu, posle incidenta kada se iznad terena pojavila zastava "Velike Albanije", zbog čega je izbio sukob u kojem su učestvovali igrači obe ekipe, kao i navijači domaćeg tima.

 

Tare, koji je nekadašnji reprezentativac Albanije, ocenio je da su za incident krivi mediji u dve zemlje. "Nadao sam se da ovakva utakmica može da se odigra u 2014. godini. Sve ovo se dogodilo, jer su srpski i albanski mediji podigli pritisak
nagomilavanjem besmislenih tekstova", rekao je Tare.

 

Primitivni Džaka: Nisam dozvolio da "škije" drže našu zastavu

 

On je kazao da je razočaran jer sport nije pobedio. "Bila je veoma strastvena utakmica, koja je trebalo da ujedini dve zemlje. Umesto toga, dogodilo se sve ostalo", kazao je Tare.

 

Lacio je imao tri predstavnika među igračima na utakmici, Filipa Đorđevića iz srpskog tima, kao i Ljorika Canu i Etrita Berišu iz albanskog. "Igrači imaju odličan odnos između sebe. Oni su dobri ljudi i neće biti nikakvih problema", dodao je Tare.

 

Evropska fudbalska unija (UEFA) bi u četvrtak trebalo da donese odluku povodom prekida susreta na stadionu Partizana u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here