Direktorka bolnice izašla iz SNS zbog pritisaka

0

Izašla iz stranke zbog pritiska

Raković, koja je i direktorka užičke Opšte bolnice, navela je da će od sada nastupati kao samostalna odbornica i da je odluku donela po sopstvenoj savesti "uprkos činjenici da su pojedinci iz rukovodstva SNS-a duže vreme vršili pritisak na nju" da odluku promeni i glasa za Petkovića.

 

Raković dodaje da je obaveze u SNS izvršavala odgovorno "svesno žrtvujući sebe" u želji da pomogne Gradu i građanima bez obzira na političku opredeljenost i stranačku pripadnost, te da je svesna da odluka može da joj ugrozi i poziciju u bolnici.

 

"Tako obavljam i dužnost direktora bolnice zajedno sa kolegama u teškim uslovima i preko granica naših mogućnosti. Iako mi je predočeno da će zbog moje odluke biti upitan ostanak na mestu direktora bolnice, čega sam bila i svesna i dalje ću svoje dužnosti obavljati odgovorno i u interesu građana", dodaje doktorka.

 

Raković Radivojević će biti drugi nezavisni odbornik u Gradskoj skupštini pored Nikole Novakovića sa liste URS-a. U Užicu je u sredu dogovorena nova koalicija od devet stranaka čiju okosnicu i dalje čine SNS i SPS. U vlast su ušli SPO i SPDS, dok URS više ne učestvuje u izvršnoj vlasti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here