Vesti
Trpeza od srca: Dražena i Eva

Mere Vlade povodom situacije oko korona virusa “pokosile” su i biznis frizerke i šminkerke Dražene Matić kao vihor, jer je morala da prestane sa radom. Dražena nam se poverila da, iako joj je dozvoljeno da radi frizure, od toga je odustala iz dva razloga – kad je za jednu svadbu radila poslednju frizuru, u vreme kad pune mere restrikcije još nisu stupile na snagu, na poziv komšija došla je policija na kućna vrata i to je Draženi izazvalo mnogo stresa i nepotrebne nervoze. Drugi razlog je što su joj roditelji u šezdesetim godinama, pa ne želi da ih izlaže riziku.

Dražena se posvetila vežbanju, kuvanju i provođenju više vremena sa svojom ćerkicom Evom i svojim najbližima. Spremila je vaskršnju trpezu bogatiju nego prethodnih godina, na radost njene miljenice Eve. Umesto da odu u crkvu Svetog Save, kao i ostali vernici SPC ostali su kod kuće.

– I Uskrs smo, kao i nedavni Evin peti rođendan, proveli kod kuće, bez uobičajene proslave sa kumovima i prijateljima. Ipak, dala sam sve od sebe da Eva ne oseti karantin, pravila joj torte i dekoracije da bi se osećala kao princeza – poverila nam se Dražena Matić

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here