Džon Mekinro smatra da će srpski teniser Novak Đoković igrati na US Openu, ali da njegov španski kolega zato neće.

Kako stvari stoje uskoro ćemo videti nastavak teniske sezone koja je okončana zbog koronavirusa i slede nam dva Grend Slema, u Francuskoj i SAD.

Novak Đoković i Rafael Nadal su već izrazili zabrinutost povodom organizacije turnira i njihovih striktnih mera zaštite, pa je svoje mišljenje dala i teniska ikona Džon Mekinro.

– Ja verujem da će vrhunski igrači igrati na oba velika turnira, US Openu i Ronal Garosu. Oni već dugo čekaju priliku da igraju i verujem da će izaći na teren da se takmiče kako međusobno tako i sa mlađim igračima koji im prete. Imamo dva ogromna turnira koji su igračima veoma važni i naravno, nadamo se da će Novak ozdraviti i odabrati da igra na US Openu. Ja verujem da hoće, dok za Nadala baš i nisam siguran – počinje priču Mekinro.

Objasnio je dalje Džon Mekinro.

– Rafa je najbolji na šljaci i moraš da budeš svestan da ga je tamo jako teško pobediti, on tamo ne gubi svaki dan. Biće zanimljivo videti kakvu će odluku doneti evropski teniseri povodom dolaska u Njujork, svašta može da se desi tokom narednih par meseci. Mislim da je moguće igrati US Open i Rolan Garos iako zvuči da su mere isuviše stroge. Očekujem da teniseri dođu, ali ne bih bio iznenađen ukoliko odluče da ne igraju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here