Đoković na Troickog u Dubaiju

0

Novak Đoković je u prvom kolu Dubaija bio bolji od Španca Garsije Lopeza rezultatom 6:4, 6:4.

 

Iako se Đoković u prvom setu dosta mučio protiv Španca, koji je poklekao tek u desetom gemu, Srbin je u nastavku zaigrao daleko bolje, baš onako kakvog smo navikli da ga gledamo, pa je svoj meč prvog kola rešio u dva seta. 

 

"Uvek u prvom meču na turniru, možete da očekujete probleme, ako ne budete strpljivi. Ja sam uspevao u tome, do jednog trenutka. Došlo je do pada u igri, ali svejedno, zadovoljan sam što sam prošao u dva seta. Nikada u karijeri ni na jednom turniru nisam odbranio titulu, tako da priželjkujem da se to desi ove nedelje“, kaže Đoković.

 

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Dubaiju pošto je u prvom meču savladao Nemca Rainera Šutlera sa 6:3, 6:4.

Viktor Troicki siguran na startu Dubaija

U prvom setu videli smo dva brejka, a Viktor je maksimalno iskoristio svoje prilike. U drugom je propustio par šansi, ali je u 10. gemu oduzeo servis iskusnom Nemcu što je značilo i plasman u drugo kolo.

 

Srpski teniseri odigrali su tri međusobna duela u karijeri, a Đoković vodi 2:1 u pobedama.

 

Đoković je odustajanjem Rodžera Federera zbog upale pluća postavljen za prvog nosioca turnira, čiji je ukupni nagradni fond 2,300,000 dolara.

 

Treći srpski predstavnik Janko Tipsarević na teren izlazi u utorak, a protivnik mu je Italijan Andreas Sepi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here