Twitter

Najbolji srpski sportista Novak Đoković diskutovao je na Fejsbuku sa svojim kolegama o trenutnoj situaciji, ali i mnogim drugim temama.

U “lajvu” su učestvovali još Dušan Borković, Dušan Lajović, Aleksandar Atanasijević, Viktor Troicki, Nenad Zimonjić, Marko Pantelić, Janko Tipsarević i Filip Krajinović.

U fokusu je bila aktuelna situacija oko pandemije koronavirusa, a Đoković je istakao da će mnogo vremena proći dok se sve ne bude vratilo u normalu.

– Stvari definitivno neće biti iste i pitanje je kada će se vratiti u normalu. Ovo traje i trajaće možda još ovoliko, a možda i duže. Period koji ćemo svi da iskoristimo dobro da promislimo kako da nastavimo da pristupamo svojoj karijeri, profesionalnom životu… Za nas tenisere iziskuje mnogo putovanja. Po meni će to biti izazov broj 1, apsolutno – rekao je Đoković.

Đoković je istakao i da će putovanja predstavljati najveći problem, te da će tema koronavirusa biti duboko utisnuta u svest svakog čoveka.

Novak je govorio i o eventualnom vakcinisanju protiv Covid-19.

– Lično nisam za vakcinaciju i ne bih voleo da me neko primorava da dobijem vakcinu da bih mogao da putujem. Ako to bude pravilo i zakon šta će onda da bude? Treba da odlučim da li ću ili neću da se podvrgnem tome. Imam svoje razmišljanje, a da li će se promeniti u nekom trenutku ne znam. Hipotetički, da se nastavi sezona u julu, avgustu ili septembru, mada nisu velike šanse, koliko sam razumeo odmah nakon ukidanja strogog karantina će postojati zahtev za obaveznu vakcinu, koje još nema – istakao je između ostalog Đoković.

6 KOMENTARA

 1. Ljubi tebe tvoj Brat.
  Ne samo da si fantastican Teniser vec i jako mudar covek. Tele da nas nateraju da primamo vakcine, koje definitivo nisu dobre po nas …

  Necemo previse preko ovih medija,
  Puno Pozdrava 😉

 2. Jbg. Genije.. Ali ako ne bude vakcine koje nema ili ima odavno spremne onda je Bil Gejts dz krecio.. Da sačekamo ipak kako će UsRanci da podele međusobno karte i da probamo glave da sačuvamo do tada.. Živ bio na vek i vekov i nek te Vaskrs čuva od zla..

 3. Podeljena su misljenja strucne javnosti po pitanju opste vakcinacije stanovnistva. S obzirom na ovu cinjenicu, sta ocekuju od nas laika da radimo??? Ja licno, ne verujem u vakcinaciju koja se danas namece, jer mislim da je vise ekonomskog karaktera, nego himanog i naucno potvrdjenog. Svaki covek o tome treba sam da odluci!

 4. Shvatio si Nole, hvala Bogu. Drago mi je da si spoynao istinu i postao barem vakcinalni skeptik.
  Vakcinacija mora biti proizvod slobodne volje, ko hoce!!!

 5. Mene interesuje sta su i ostale intelektualne, moralne i zdravstveno-naucne gromade u tom “lajvu” rekle.
  To je isto kao kad Andjelina govori o ljudskim pravima u Siriji ili De Niro o politici. Uvatite se te lopte ili loptice i ne se.ite o stvarima o kojima nemate pojma.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime