N. Đurović
Aleksandar Đorđević

Aleksandar Đorđević, nekadašnji srpski košarkaš, a sada trener, kaže da bi bilo lepo kada bi u dvoranama bilo više aplauza, a manje uvreda.

On je u razgovoru za italijanske medije pričao i o konačnom prekidu sezone u Italiji zbog pandemije koronavirusa. Đorđević smatra da ova odluka nije ispravna, ali ni pogrešna.

– Razgovor o Skudetu u dramatičnoj situaciji u kojoj se nalazimo nema važnost. Svakog dana čitamo podatke o preminulima i zaraženima: to nisu brojevi, već ljudi koji nas napuštaju. Snažne, tragične stvari. Izuzetno poštujem odluke viših tela i mi profesionalci moramo da ih prihvatimo bez polemike. U istoriji će ostati zabeleženo da smo bili prvi sa velikom prednošću u odnosu na pratioce – rekao je Đorđević, a prenosi Sportando.

Đorđević kaže da će pandemija koronavirusa uticati na ljude da budu bolji.

– Mislim da ćemo svi biti bolji i manje sebični. Bilo bi lepo ako bude više aplauza i manje uvreda u dvoranama. Kao igrač sam veoma trpeo maltretiranje javnosti, što mi je dodatno otežavalo teške i tužne trenutke kroz koje je prolazila moja Srbija. Dešavalo se da cela sala, umesto da bodri svoj tim, meni viče “Srpski ubico” – dodao je Đorđević.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime