Đuričić novi trener Vojvodine

0

Đuričić je iz kluba je otišao 2005. tako što je pocepao ugovor i nije tražio nikakvu nadoknadu nakon smene. Saa je ponovo došlo njegovo vreme.

 

"Nisam razmišljao, ovo je moj klub, čast je velika, mali broj trenera ima takvu sreću da vodi Vojvodinu", kaže Đuričić i dodaje da neće biti lako.

 

"A kada je lako? Sve je jako složeno, ali kvalitetan rad donosi rezultat. Gledao sam Vojvodinu, poznajem igrače, ovi mlađi su radili samnom i u omladinskoj selekciji, ako i u klubu“, podseća Đuričić.

 

Danas će biti zvanično predstavljen u 13 časova. Posle Babića i Dragoslava Stepanovića, Milan Đuričić je treći trener ekipe ove sezone.
 

 

Babić: Otišao sam u interesu kluba

 

Sada već bivši trener fudbalera Vojvodine Branko Sosa Babić rekao je da je ostavku na funkciju trenera Novosađana podneo u interesu kluba koji ne zaslužuje da bude treći u Srbiji.

 

"Kada sam došao dogovorili smo se da pokušamo da uđemo u finale Kupa, kao i da pomrsimo račune ‘večitim rivalima’. Nismo uspeli da angažujemo igrače na vitalnim pozicijama, levog beka i štopera, čemu je umnogome kumovao poraz od Metalca. Odlazim u interesu Vojvodine, jer ovaj klub ne sme da dozvoli sebi da bude treći u zemlji. Po potencijalu, uslovima i angažovanosti predsednika Butorovića ovaj klub zaslužuje da bude prvi", rekao je Babić po odlasku iz Novog Sada.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here