Do Australije za 22 sata

0

Aviokompanija Etihad ervejz omogućila je letove iz Beograda do Australije, a celo putovanje će trajati do 22 sata, izjavio je generalni menadžer te kompanije za Srbiju Đorđe Vukotić.
– Etihad ervejz je obezbedio najbrže veze u istoriji ka Australiji. Totalno vreme putovanja iznosi manje od 24 sata, prvi put od kada postoje vazdušne veze između Australije i Srbije – rekao je Vukotić u australijskoj ambasadi.
On je precizirao da se tokom puta preseda samo jednom, u Abu Dabiju, odakle Etihad u saradnji sa strateškim partnerom Virdžin Australijom leti za Sidnej, Melburn, Pert i Brizbejn.
– Etihad i Er Srbija sa dva leta dnevno do Abu Dabija i perfektnim konekcijama ka četiri grada koja sam pomenuo pokrivaju Australiju najbolje do sada – istakao je.
Direktor Er Srbije Dane Kondić ocenio je da se Beograd razvija kao glavni regionalni centar za putovanje ka daljim destinacijama. On je za cene karata rekao da će zavisiti od sezone.
Kondić je ukazao da se Beograd nalazi na raskršću i da se razvija kao glavni regionalni centar za putovanje ka daljim destinacijama, pa se tako očekuju putnici za Australiju i iz drugih zemalja regiona. Ambasadorka Australije u Srbiji Džulija Fini ocenila je da su njena zemlja i Srbija sada mnogo bliže, i da je ta veza značajna za Australiju, koju je nazvala prvoklasnom turističkom destinacijom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here