Kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije Maja Ognjenović ocenila je da dosadašnji tok EP ide po očekivanjima, ali ističe da protivnici nisu bili po merilu.

– Sve ide kako smo očekivali. Imajući u vidu ko su nam bili protivnici u grupi, moram da priznam, bili su ispod našeg nivoa, ali to je značilo da se uigramo za četvrtak, osminu finala, četvrtfinle i sve ono što nam sledi – rekla je Ognjenovićeva.

Ona je navela da joj je drago što su protiv Finske i Francuske priliku da igraju dobile igračice koje nisu često bile u prvoj postavi, kao i da su pokazale da može da se računa na njih.

Srednji bloker reprezentacije Stefana Veljković ocenila je i pored maksimalnog učinka na Evropskom prvenstvu, da reprezentacija može “mnogo bolje”.

– Reprezentacije s kojima smo igrale nisu našeg nivoa i sigurno nismo igrali s isitim motivom kao protiv Turske i jačih reprezentacija. Turska je najbolji protivnik u grupi, ali se nadam da ćemo meč privesti u našu korist”, rekla je Veljković.

Srbiju sutra očekuje meč protiv Grčke u četvrtom kolu Grupe A, dok se u petak sastaju s Turskom.

Tri pobede od početka EP, mislim da iz utakmice u utakmicu postajemo sve jače. Sutrašnji protivnik je Grčka. Nismo se susretali sa njima do sada… Znaju dobro da odigraju, ali ako mi budemo na našem nivou, ne bi trebalo da bude problema – rekla je Bojana Milenković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here