M. Karović
Vredan student: Bojan Mijatović

Na njenu dobrotu, Bojan, kao i u protekle dve godine, odgovara trudom da uspeh na fakultetu bude što bolji, kako bi opravdao njeno poverenje.

– Pošto sam upisao i studiram ono što volim, sve ide kako treba, a nadam se da će se tako i nastaviti. Iz prvog semestra ostao mi je jedan ispit, pa se sad polako spremam za kolokvijume iz drugog semestra. Mislim da će i to biti dobro. Pored fakulteta igram fudbal i to mi je glavna preokupacija. Sport u svakom smislu. Mojoj dobrotvorki, kao i uvek, želim svu sreću. Hvala što me ne zaboravlja i svakog meseca usrećuje. Iskoristiću ovu priliku da njoj i njenoj porodici poželim srećan Vaskrs i svako dobro – rekao je mladi Bojan Mijatović.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Izvor:
K. N. - Vesti - Foto: M. Karović

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here