Direktor Bolonje Marko Di Vajo potvrdio je da Siniša Mihajlović nije zaražen korona virusom, već da je reč o drugom članu stručnog štaba.

Tokom ove srede italijanski klub je objavio da je posle testova na virus COVID-19 jedan član ekipe bio pozitivan, pa je većina odmah bila zabrinuta za Mihajlovića koji je, kao što je poznato, vodio dugu borbu protiv leukemije i spada u rizičnu kategoriju

Ipak, iz kluba ističu da Mihajlović nije zaražen.

– Do sledećih rezultata ispitivanja, ekipa će sutra preduzeti mere opreza tokom treninga. Radiće pojedinačno i u različito vreme, bez odlaska u trening centar. U slučaju da dodatni testovi budu pozitivni, čitav tim će biti stavljen u klupski karantin – navodi se u saopštenju i dodaje se:

– Da bismo otklonili dileme, s obzirom na njegovo zdravlje, možemo samo reći da je član ekipe, ali ne i trener – rekao je direktor Di Vajo za “Calciomercato.com”.

– Čekamo još testova sutra ili prekosutra, tako da ako se potvrdi pozitivan nalaz, cela ekipa će morati u izolaciju u trening centar. Znam da bi to bilo razočaravajuće za igrače, jer bi morali da provedu 14 dana bez svojih porodica, ali to ne menja mnogo stvari u pogledu rasporeda treninga. Član stručnog štaba koji je zaražen je kod kuće, tako da ako odemo u karantin, on će ostati u izolaciji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here