MN Press

Košarkaši Crvena zvezde nastavljaju sa pripremama za novu sezonu, a od subote tim počinje sa organizovanim aktivnostima.

Od ponedeljka ekipa je radila dva puta dnevno, a jedan od prvotimaca koji zna šta crveno-bele očekuje u narednom perodu je i Ognjen Dobrić koji je tokom leta potpisao novi ugovor sa Crvenom zvezdom:

– Pred nama je period velikog rada i znamo šta nas očekuje. Uskoro ćemo se kompletirati, ali sam podatak da ćemo i pored nekolicine “starosedelaca” imati veliki broj novih igrača govori da ćemo morati paralelno sa svim ostalim stvarima koje su uobičajne za ovaj period, da radimo na uigravanju, da gradimo tim. To nije lak posao, u Crvenoj zvezdi sam već dugo, prolazio sam više puta kroz ovaj period, i znam koliko je dobra priprema važna za sve ono što nas očekuje. Izazovi i obaveze su veliki, očekuje nas mnogo utakmica, posebno na startu sezone koja nije tako daleko, zato moramo mnogo i naporno da treniramo, jer su dobre pripreme odlična osnova za sve ono što nas očekuje. Momci koji su došli, ne računajući one koji su već bili deo Zvezde, žele što pre da se uklope i doprinesu ekipi. Idemo trening po trening, dan po dan – rekao je prvotimac crveno belih Ognjen Dobrić.

Trener Dejan Radonjić na treninzima ima sve veći broj igrača, Nikola Ivanović se tokom vikenda priključuje ekipi, kao i Amerikanac Ostin Holins koji stiže u Beograd u subotu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here