Tanjug

Još nije kasno da SAD sačuvaju ugled svetske sile u očima ljudi koji žive u Bosni i Hercegovini, ali da bi se to desilo, američki ambasador Majkl Marfi prvo mora da ode kući, rekao je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

“Nekada je sve stajalo u jedan tvit. Danas Marfi mora da ispiše ponjavu budalaština da bi otišao zadovoljan na spavanje”, napisao je Dodik na društvenim mrežama reagujući na Marfijevo saopštenje u kojem je, između ostalog, rekao da Dodik rizikuje budućnost građana Republike Srpske i podriva Dejtonski sporazum.

Dodik je naveo da primećuje malu razliku u saopštenjima.

“Ovo današnje neobično podseća na rukopis opozicije u Republici Srpskoj. Ranije su Marfijeva pisanija ličila na saopštenja SDA. Ali ni onda ni sada nisu imala veze s realnošću. Usuđujem se reći, ni s pameću”, istakao je Dodik.

Marfi je ranije, komentarišući Dodikovu izjavu da bi Srbi u ovom veku trebalo da formiraju jedinstvenu državu, koju čine Srbija, Republika Srpska i Crna Gora, demokratskim putem i političkim merama, a ne ratom, rekao da Dodik poziva na rušenje državnih granica na Zapadnom Balkanu kako bi se stvorila jedinstvena srpska država.

2 COMMENTS

  1. Браво за Додика,
    И онај назови амбасадор хил у Београду треба да оде,
    Сарадњу започео са учк терористима па сад наставља да одради све што албанци хоће.

    • @Draza.Pa Dodik je Americki spijun mislis li ti svojom glavom ili si to negdje cuo.Neka Amerikance djavo nosi zajedno sa Dodikom i njegovim Snsd-eom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here