U. Raš
Milorad Dodik

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je Bijeljina jedan od najvažnijih gradova Republike Srpske, izuzetno važan privredni centar, ne samo semberske regije i da građani Bijeljine zaslužuju da se grad brže i snažnije razvija.

– Prekompozicija vlasti u Bijeljini pokazala je da za rešavanje problema vreme nije presudan faktor, već volja i sposobnost da se oni rešavaju i mislim da smo u relativno kratkom roku pokazali kako problemi mogu da se brže rešavaju – izjavio je Dodik povodom slave grada Bijeljina – Svetog Pantelejmona.

Istakao je da spremnost nove gradske administracije da se važni projekti realizuju u saradnji sa Vladom Republike Srpske obećava napredak Bijeljine na svim poljima.

On je naglasio da je nova gradska administracija je vrlo ambiciozno izašla sa 17 projekata koje treba završiti u Semberiji čiju će realizaciju da podrži Vlada Republike Srpske – od projekta zaštite od poplava, izgradnje auto-puta, preko izgradnje sportske dvorane i nove zgrade autobuske stanice, kao i mnogih drugih projekata.

– Svi projekti biće realizovani, jer sada imamo neophodnu harmoniju između lokalnih i republičkih vlasti u kojoj svako zna svoj dio odgovornosti – istakao je Dodik, naglasivši da je počaštvovan što će sutra biti na gradskoj slavi u Bijeljini, na koju je i ranije sa radošću dolazio.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime