Tanjug

Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik rekao je da izjava predsednika Crne Gore Јakova Milatovića da će posetiti i da poznaje samo Bosnu i Hercegovinu (BiH), bez entiteta, predstavlja uvredu za RS i negiranje Dejtonskog mirovnog sporazuma.

“Kako će proći kad bude došao u Sarajevo, videćemo. Možda ga i pustimo da se sastane samo sa Muslimanima, ali to onda nije BiH” napisao je Dodik na društvenoj mreži X.

On je naveo da je bio u poseti Skupštini Crne Gore i predsedniku Skupštine Andriji Mandiću, da ne poznaje unutrašnju komunikaciju struktura vlasti u Crnoj Gori, ali da nije ni očekivao da će ga pozvati Milatović, niti da će se sastati sa njim.

“Nadam se da će u narednom periodu jačati one snage koje će vratiti Crnu Goru u savezništvo sa Srbijom i u zajedništvo sa srpskim narodom”, istakao je Dodik.

Crnogorski predsednik Jakov Milatović izjavio je da je dolazak predsednika RS Milorada Dodika u Crnu Goru „bio pomalo čudan i skoro nenajavljen“.

On je za TV Vijesti rekao da nije „otćutao“ Dodikovu posetu Podgorici.

– Nisam ništa otćutao. Da imamo ljude koji imaju jasno izražene stavove, drugačije bi bilo. Moji stavovi o BiH su vrlo jasni. Bosnu i Hercegovinu doživljavam kao celovitu državu – kazao je Milatović.

6 COMMENTS

  1. Iju Mile sta ti rade. Ne priznaju ti crnogorci ni RS. Jadan li si. De to resavaj sto pre.

    • Hahahaha naravno da siptari suncokreti ne priznaju radi se sta gazda naredi, Dodik je 100% u prvu !

  2. ON RADI ONO STO MU SE KAZE, DANAS SE RADI ZA NOVAC, VOLI NOVAC I LUKSUZ VISE NEGO MAJKU SVOJU, MOTATE TO SVATITI

  3. Crnogorci pazite da vam boka kotorska ne pokuca na vrata, ima da budete manji i od mikronezije 😉 A zna se ko ce podrzati ….

    • On je bio jedini Srbin u Republici Srbskoj,,ako je uopste Srbin koji je podrzao odcepljenje Crne Gore od Srbije.A to je sve bila zelja Natoa upravo koji je postavio kako ste napisali Dodika.Tako su nam poslije 45-e godine postavili Tita ,a poslije 95-e Dodika.Mi kao najvece kukavice nikada se necemo rijesiti Dodika jer ce i poslije Smrti vladati najmanje jos 10 godina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here