Tanjug

Ruski predsednik Vladimir Putin sprečio je raspad Rusije kada je došao na vlast pre više od dve decenije, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

– Bojim se da bi se, da se Putin nije pojavio da upravlja društvom, Rusija raspala na pet do šest država kojima bi se lako moglo manipulisati, što bi dovelo do međuetničkog sukoba – rekao je Dodik u intervjuu za Tass.

Predsednik Srpske opisao je Putina kao “pravog čoveka i pravog državnika i predsednika, čoveka koji voli svoju zemlju i svoj narod”.

Dodik je podsetio da je imao nekoliko sastanaka sa Putinom i da ruski lider nikada nije postavljao bilo kakve neprimerene zahteve srpskom narodu.

– On je osoba koja se posvećuje ljudima, dobrim ljudima. Što se tiče neprijatelja, prema njima se uvek treba odnositi neprijateljski – dodao je Dodik.

3 COMMENTS

  1. bas tako presednice dodik putin sprecio raspad rusije jer da je sad popostio da ukrajna istera iz ukrajne ruse sve bi se raspao kao sto radi kurti srbima tu nemogu da se slozim u misljenju sa vucicem sto sa albaniom ima otvorene granice jer rama reko da on podrzava sve sta kurti radi mislim da je greska.dodik radi neke stvari cak bolje od vucica i natoma svaka mu cat

  2. Nato ga postavio i drzi na vlasti,a on kao neki Rusofil.Sto ne objasnis Kurtiju kako da se rijesi dinara kao sto si i ti u Republici Srbskoj ukinuo dinar,tablice,vojsku itd.Kurti kao i ti nista ne radite samostalno sve radite sto vam Ameri narede.

  3. Dodik je dosao na vlast na tenku Nato saveza. Putin jeste prije 25 godina dosao na vlast umesto pijanog Jeljcina. Ali vec sada unistava Rusiju i prave od Rusije osakaceni Sovjetski Savez. Prohujalo sa vihorom – Rusi beze iz svoje zemlje. Pun ih je i Bg I Ns. Samo bolesna, korumpirana i neobrazovana masa moze ovu dvojicu salabajzera da ceni.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here