Tanjug
Milorad Dodik

Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik danas je, nakon sednice Predsedništva te stranke, najavio reviziju članstva.

Dodik je rekao da će revizija biti sprovedena u svim lokalnim sredinama kako bi se, kako je naveo, do kraja godine znalo ko je ostao privrežen stranci, prenosi RTRS.

Klix.ba dodaje da je Dodik najavio reviziju članstva do kraja godine “da se vidi ko je zaista SNSD, a ko nije”, ali i kako bi osvežio kadar.

Dodik, koji je i član Predsedništva BiH, podsetio je da je SNSD na proteklim opštim izborima pobedio u 48 lokalnih zajednica, a tamo gde su izgubili, rekao je da će pokušati da reši taj problem.

On je dodao da će u opštinskim organizacijama koje nisu uspele da ostvare pobedu biti organizovani unutarstranački izbori.

Govoreći o ponovljenim izborima u Srebrenici i Doboju, Dodik je rekao da SNSD ide ka pobedi i ponavljanju postignutih rezultata.

Kada je reč o visokom predstavniku međunarodne zajednice, Dodik je ponovio da SNSD ne podržava njegov rad i ocenio da ne treba dovoditi novog predstavnika u BiH.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here